Plienka na noc

majkat12
3. sep 2024

Zdravím mamičky, kedy ste plienku na noc pri svojich deťoch vymenili za spodné prádlo? Aké signály ste sledovali, resp. čo bol pre vás ten moment, kedy ste si povedali, že to už váš poklad zvládne?

3petka
3. sep 2024

@majkat12 my sme to skúšali. Plus sme ho v noci šli dať vycikat. No nemalo to zmysel, bol taký zaspatý že ani nevedel čo robí. Tak som mu ju vrátila. A asi pól roka na to sám povedal že plienku nechce že on to zvladne vydržať. A tak aj bolo.

nika23t
3. sep 2024

@majkat12 keď sa ráno prebúdzali so suchou plienkou. Prostredná dcérka sama povedala, ze už nechce, mala asi 2 a pol. A najstaršia spala tvrdo, mala 3 roky a ešte sa nevedela zobudiť, keď potrebovala cikať. Tam to trvalo dlhšie.

saxana000
3. sep 2024

Davala som jej nohavickove pampersky ale tak ze mala snad aj cely tyzden tu jednu .ked sa cely mesiac v noci nepocikala dala som uz len gumovu plachtu..nehody sa potom stali vacsinou uz len ked zacinala choroba.

majkat12
autor
3. sep 2024

@3petka môj už má asi týždeň suchú.. a ráno, keď sa zobudí, na záchod ho nedostanem, musí sa sám vypýtať 🙈
lenže včera a predvčerom mal nehodu, cez deň 🤦🏼‍♀️ tak som na vážkach 😅

viestta
3. sep 2024

Ked sa tazden zobudzal so suchou plienkou uz sme ju na noc nedavali, len pyzamo. Nepremokava podlozka pod plachtu to istila, ale v noci nehody nemaval. Nehody cez den su na zaciatku bezne, dieta je niecim zaujate nevenuje signalom mocoveho mechura pozornost.

majkat12
autor
3. sep 2024

@viestta veď práve, bol zaujatý a celý šťastný, že je konečne po 2 týždňoch trénovania vonku na dlhšie 🤭