Dcéra 5m je hrozne uplakana. Keď mala 3m začala byť hrozne urevana už som to nezvládala nemá ani dôvod plakať ale reve fakt za všetko. Potom to skončilo od 4 m bolo to usmievavý dobre dievčatko a od 5m je zase taka istá urevana ja už nevládzem 😓 povedzte ze je to len obdobie?
K zubkom sa priklanam aj ja, a plus skus aspon par dni nepouzivat svetelne, hukacie, hrajuce hracky, niektore babatka su na to velmi citlive, je to pre nich privela vnemov a vzruchov naraz, ktore ich mozog nedokaze spracovat. Plus videla som kadeco, aj pustat rozpravky novorodencom aj takto malinkym babatkam, tak snad toto vas pripad nebude. Moze mat aj reflux, kludne skryty, pripadne bolesti bruska, moze mat alergiu/intoleranciu na laktozu a trapi sa, moznosti je milion. Moze byt aj hladna, ak este nepapa prikrmy, mozno ju uz mliecko nezasyti, neviem, napriklad. Skus si ju odsledovat. Musi byt nejaky spustac, babatka takto nervavo neplacu "len tak".
Moja malá bola do 4 m úplne kľudne bábo ale potom začali plače zlí spánok a podobne všimla som si obuchnute dasienka a takto to bolo do 8m kedy vyšli prvé zúbky a teraz je už dobre uvidíme ako bude zvladat ďalšie
Tak asi má dôvod len ti ho nevie povedať. Sama vidíš, že za svoj krátky život už mala tých období zopár a striedajú sa jej, treba len vydržať. Raz je dobre, inokedy horšie.