Ahojte, uz niekolko dni sa budime s muzom na to, ako nasa 3-jmesacna dcera v noci place, zapnem tlmene svetlo, ale vidim, ze ma oci zavrete a pritom sa hadze po postielke, uz som jej skusila dat cumel, pozuzlala a zaspala alebo zacala opat plakat, tak som ju vybrala z postielky, ze ju nakojim, ale stale plac, oci zavrete, ani prisat sa nechcela, normalne sme museli zapnut velke svetlo a zobudit ju, az tak som ju vedela dat k prsniku. Uz s nami spala aj v posteli, aby som hned ako sa zacne vrtiet mohla nakojit, ale to iste..... vrti hlavou a pusti plac. Rovnake to je aj po prechadzke v kociku, tiez zacne revat, ale oci zavrete, pritom, cez den, ked spi v postielke sa zvykne zobudit normalne, bez placu, len pocujem ako blaboce a idem k nej a bez problemov dam papat. Mate s tym skusenost? Co to je, preco to robi?? Podotykam, ze den sme mali ako kazdy druhy, ziadni cudzi ludia, ani nove podnety... ktore by ju mohli rozrusit. Dakujem 😉
Nasa Zuzka tiez obcas zaplace zo sna, teraz je to castejsie nez pred mesiacom, neviem, cim to je, mozno ju boli brusko - kdesi som citala, ze dieta sa na bolest bruska nezobudi. V kazdom pripade sa ju snazim upokojit cumlom alebo hladkanim, nebudim ju a cakam, kym sa zobudi sama.Vacsinou to prejde do 5 min.
@alexandra1104 tak, to si ma velmi nepotesila 😒
@nanka3 treba dufat len to ze decka stoho vyrastu
@alexandra1104 asi mas pravdu, len dufam, ze z toho vyrastie skor, ako sa z toho scvokneme
@nanka3 ja ked place berem ju do postele ale aj tak je niekedy zle
Mame to aj mi malej to zacalo uz ked sme prisli s porodnice a ma 18 mesiacou a stale placene v noci vraj zle sny takze len vydrzat