Plač zo spánku

24. apr 2023

Zienky som zúfalá ..malicka je od minuleho týždňa chorá ma anginu brala lieky stále to ešte nieje fajn čo však ma trápi je že od včera dostala taký záchvat hnevu pred spaním že kopala vrestala nedala sa utíšiť ..potom zaspala ..o pol noci to iste plač zo spanku neskutočný nemohla som sa k nej ani prehovoriť triasla rukami nohami od nervov nedala sa mi ani chytiť takmer pol hodinu ..potom zaspala a teraz zas sivé vstala z takým Záchvatom plaču ale komunikuje všetko ok je uz kludna ..ja som uz tak v psychicky že si normálne namyslam ci nema autizmus alebo čo 🥲ma 2 a pol roka .. mali ste podobnú skúsenost z deťmi ?moze to byt aj ten nočný des ?nema ešte zubky všetky no toto je extrém ..

pribinak
24. apr 2023

Prečo hneď autizmus? Čo tak obyčajný záchvat jedu? Dieťa je choré unavene a tak proste potrebovala vyrevat všetku frustráciu

matkamirko
24. apr 2023

Môže to byť kľudne aj reakcia na lieky. Ak má dieťa akúkoľvek neurologickú preddispozíciu(aj o ktorej nevieme), tak častokrát negatívne reaguje na rôzne lieky, farbivá, "éčka". Taktiež kľudne môže mať aj z teplôt, choroby- predráždenú NS(choroba prebehla aj tadiaľ), a preto je dieťa podráždené. Horšie by samozrejme bolo, keby toto pretrvávalo aj po skončení ochorenia, prípadne sa pridružili aj iné ťažkosti. Vtedy treba neurológa. Žiaľ aj akékoľvek ochorenie, vie zo zdravého dieťaťa urobiť neurologického pacienta. Tak ako aj reakcia dieťaťa na určité lieky, chémiu(ukľudňujúce, farbivá, a pod.), vie zase poukázať na prípadný neurologický problém.