Ahojte ženy .. moze mat 2 tyzdnove babetko zle sny? Nocne mory alebo nieco podobne? Pytam sa preto lebo moj malicky zacal strasne plakat a pritom spinkal hadzal ruckami plac a take akokeby piskanie laknutie. Zobudit sa nedalo. Co s tym?
Pokiaľ ja viem tak bábätká začínajú snívať už v brušku. Nie obrazy, ale vnemy. No a samozrejme bábätko, ktoré je už na svete sa učí strašne veľa vecí. Mozog triedi informácie. Moja mála plače zo sna tiež. Dokonca až tak, že ju musím zobudiť aby som ju upokojila. Jej to začalo zhruba v 9tom týždni. Teraz sme 11 a už sa to stane len málokedy.
Aj mojmu sa to momentalne casto deje ma 8,5 mesiaca.. ale pristihla som ho aj usmievat sa v spanku ale tetaz mame take blbe odbobie casto sa budi s placom. Mam pocit ze to budu asi zubky. A to tvojho urcite este nebude trapit .. babatka maju este nevyvinutu nervovu sustavu ak je na neho vela vnemov pocas dna moze byt nepokojny lebo to este nevie tak dobre spracovat .. neboj nic to prejde
detickam co som citala clanky tak sa to mnohokrat stava. A je jedno ake su male.. hlavka dietatka si postupne zvyka dava dokopy kde je, co robi a podobne 🙂 myslim ze je to normalne..
Dobre dakujem zienky 🙂
Neviem o čo ide. :---) Ale malé babätka nemávajú žiadne sny..