Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať aj vy máte taký problém že keď dáte bábätko do kočiara tak spustí silný plač?a nie a nie prestať?moja dcérka má 5 mesiacov,no začal jej 6 ty mesiac,a stále mi to robí, ak je veľmi unavená tak ju položím do kočiara a zaspinká páru krát pomrnčí a už , ale bežne cez deň tak neexistuje žeby nebol plač a ešte aký silný :( prečo to detičky robia? nechcú už ležať?
Ešte vydrž, keď bude sedieť a bude môcť sledovať svet, malo by sa to zlepšiť.
My sme mali syna, čo od narodenia toto robil. Rak sme ho "vozili " v nosiči, asi až po.roku začal akceptovať kočík. To bolo radosti ;)
Mne este napadlo. Nas neznasal kocik v lete ale uderom chladnej jesene ho miloval a vzdy v nom zaspal a prespal mi v nom spokojne celu zimu ( ano uz v sportovom kociari ale aj tak). Dovtedy v teplom pocasi sa jedoval, nevidel a bolo mu teplo. Skus mozno znova neskor o par mesiacov.
Moj prvy vobec nechcel byt v kociku. Bol v nosici a ako zacal chodit tak iba chodil. Par fotiek mam ze je v kociku-ale to take momentky skor.
Mam stvrte dieta a kocik ako novy lebo vlastne niktore tolko nebolo ako tato stvrta. Ona kocik miluje. Ale zas ano. Uz chce vidiet svet a nie byt na chrbte a pozerat “blbo”.
@kulky96 velmi to prezivas, aj kocik aj odpoved od beaty. Viem, ze mozno predstava je taka, ze dieta patri do kocika a kocik miluje, ale veru nie kazde.. dokonca je dost deti, ktore kocik neznesu. Vacsina z toho vyrastie a niektore mozno ani nie. Dnes mame moznosti, ako sa zariadit, ked dieta nechce byt v kociku. Mozes ju dat do nosica, do satky a vybavene. Do kocika ju teda davaj len ked tam naozaj ma spat, netreba jej kocik este viac znechucovat. A mozno ked pojde do sportoveho, bude sa jej to pacit viac. Skusala si dat v kociku aj na brusko? Niektore kociky maju odopinaci spodok kde sa deti mozu pozerat cez sietku von, ak to nema, tak asi to az taka zabava nebude, ale zvyknu sa aj tak vozit (idealne s popruhmi..).
Kocikovy strajk. Moja mala od asi 3tieho mesiaca. Ale ona v nom ani len spat nechcela. Mala reflux, mozno to bolo tym 🤷♀️ neviem.
Presli sme na ergo satkovy nosic. Ked sa oteplilo, zacala som ju na kocik znova ucit. Uplne nenasilne bez revu. Trvalo mi to 2 mesiace, ale dali sme to 💪 dokonca mi ranny spanok vo vanicke davala v pohode este ako 10 mesacna. Poobede na okukavacky pri prechadzke bola v sportovej casti.
@kulky96 ah poznám to... Staršia kočík zboznovala... Vedela hodiny v ňom pre sedieť na prechádzke. A mladšia... No čistý horor... Ani na prechádzku sa s ňou nedalo ísť. Teraz má 2 roky za chvíľu a vydrží v kočíku max keď do obchodu idem.
Skus ergonomicky nosic, lebo nie je nosic ako nosic. Ja mam deti tak pol na pol. Syn vrestal ked nespal, takze som ho dala do kocika ked uz bol velmi unaveny, zaspal a bezala som domov aby sa nezobudil vonku, lebo by som ho navlacovala a aj kocik. V sportovom uz vydrzal, lebo videl auta.
Dcery celkom v pohode, ale zas som presla na nosic, lebo mi viac vyhovoval ako kocik.
@kulky96 druhý syn nechcel koč ani vidieť. Nosil sa v manduce a keď zaspal tak som ho vyklopila. Tretí zas bol v koči rád ale hocikedy sa zobudil a vrieskal. Tak u neho zas manduca v koči odložená a keď začal tak som ho z koča dala do manducy. Musíš si nájsť nejaký trik čo na tvoje dieťa zaberie.
Moja dcéra neznášala kočík. Nehovorím, že v ňom nonstop plakala, ale teda väčšinu času hej a zvyšok bola umrncana. Uspať ju v ňom bolo tiež umenie. Rovnako neznáša vozenie sa v aute a ani nosič nebol extra výhra. Na kočík si ako tak zvykla keď mala cca 8-9 mesiacov, ale napr. teraz má 17 mesiacov a stále sa v ňom zvykne sťažovať. Na auto si stále nejako extra nezvykla.
@kulky96 ja to zjavne dieťa tam nechce byť treba nosič alebo šatku skúsiť .moja tiež nenávidela kočík a bolo jedno či to bolo hlboký športový alebo že som dala pri presune z auta k lekáreň vajíčko na konštrukciu vždy revala ale keď bola v šatka v nosiči nemala problém kočík začala akceptovať ak okolo roka ale aj tak stále keď ma na výber berie šatku ..
Ale zase keď bola vo vajíčku a nedala som ju na konštrukciu kočíka že som vajíčko niesla z parkoviska ku lekárke a späť v ruka tak nerevala
Používateľka kulky96 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
Moja dcera, prehupakala v kociku aj 3 hodiny. Nenavidela kocar. V postielke spala hned. Ked uz mohla sedkat v kociku, bolo dorevane 🤣
@kulky96 ano je to normalne aj moj to robil. Deti v tom veku uz chcu pozerat su zvedave. Su radi na rukach a maju lepsi vyhlad, alebo minumalne chcu byt vyvsene v sportovej casti aby videli von z kocika. Aj ked este castokrat nesedia v tom veku. Preto ten plac.