Baby, s tymto ste sa stretli niektora? Maly mi reve po kupani, ale strasne a ja neviem prist na dovod, resp ba riesenie..kupe sa rad, vodu ma rad, vytiahnem ho a hned ho zabalim, takto sa jasime a normalne sa usmieva..problem nastane az ked ho obleciem do pyzamka, ako zapinam pyzamko spusti rev, cely cerveny, slzy mu tecu, spoti sa z toho normalne..bude mat 3m a takto je to prakticky od narodenia..no fakt neviem uz co s tym😫
Alebo teplo, moj starsi neznasal teple oblecenie. Alebo je to signal ze uz ma prist mliecko. Moj mensi vzdy tak reval a prestalo to v 8m ked som musela prestat kojit a hned po kupeli dostal do ruky flasu kym som ho obliekla
Chce ostať nahy
@bilberryday
@selest
Fuh zima asi nie, v tej kupelke je urcite 25C a ked je rozbaleny neplace..teplo snad tiez nie, na noc mu davam obyc bavlnene pyzamko tenke..ked ho ma povas dna nestazuje si..mliecko asi tiez nie, skusala som ho kupat uz aj pol hodku po papani a tiez plakal😬
@dominidi aj moja plakala, automaticky, keď bola vybraná z vaničky, tiež mala okolo troch mesiacov, myslím, že sa nevedela dočkať mliečka. Prešlo to samo.
Skúsila by som zabalit do uteracika,vziat na ruky zabaleneho-pokukat sa po kupelni a potom obliekat. Moja inak od narodenia plakala pri kupani stale az sa zajakavala. Teraz ked zistila ze sa da clapkat vo vode tak je to lepsie. Ale pri obliekani place vzdy,ale to preto lebo sa nerada oblieka/prebaluje/vyzlieka😄