Plač po kúpaní

cicamica1980
23. apr 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminy,
poradte mi ak mate skusenost.
malu /2,5 mesacnu/ kupeme tak 2-3x do tyzdna /ritku po kadeni vzdy umyjem v umyvadle/ vzdy okolo 19>00 pred spanim. vo vanicke ked je namocena je kludna. len co ju vyberiem a polozim na deku s uterakom zacne neskutocne plakat - minule ani prso nechcela.

co s tym?
napadlo ma dat jej po uterak el./ podlozku, nech je teply... alebo kupat inokedy, nie vecer...alebo vydrzat a zlepsi sa to?
ak ste take zazili, ako ste to vyriesili?

dakujem za tipy

onino
23. apr 2013

@cicamica1980 to skoro vsetky deti tak robia,alebo sa aj zlaknu z rychleho prenasania z vody do uteraka.ked ju ides vyberat tak skus jej dat prv cumel 🙂

cicamica1980
autor
23. apr 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@onino cumel som jej prve 2 mesiace nedavala a teraz ho nechce, vypluje ho, nevie ho dudlat - silou mocou ju to nechcem ucit, ale skusit mozem...

vies ide mi o to, ze vsade sa pise ze vecerny ritual - upokojenie pred spanim. ale tym kupanim ju skor rozrusim ako upokojim

onino
23. apr 2013

@cicamica1980 to ju po case prejde,a co sa tyka tej dudky tak skus nejak naucit ,lebo ked ti dieta reve tak z dudkou sa upokoji a ked nebude nanu naucena tak neviem co jej das na upokojenie.musis skusat ,su deticky ktore nechce a potom sa naucia

0550
23. apr 2013

ahoj my sme mali taký istý problém ale mne potom poradili každý večer o 18hod kúpať až do jedného roka a vieš pomohlo nám to teraz má 9 mesiacov a zvykol si na to už vie kedy sa ide kúpať a je spokojný a aj už neplačká dúfam že ti to dáko pomôže

cicamica1980
autor
23. apr 2013

@0550 TAKZE NAPRIek placu kupat?

danjelca
23. apr 2013

urob takto nech ti ju mm podrží zabal do uteráka už vo vani nepokladaj ju na tu podložku a osuš ju na rukách, nechaj zababušenu a ked saa ukludní si ju obleč.

0550
23. apr 2013

takto nám to tiež netrvalo deň ani týždeň kým sa naučil bolo to na dlho ale zvládli sme to možno tam je dáky iný problém.Skús sa sňou rozprávať alebo zabaviť aby to dáko moc neprežívala tú zmenu s vody do uteráka no inak nič ma iné nenapadá. ☹ rada by som ti pomôcť

danjelca
23. apr 2013

@cicamica1980 nemám rada tie rady, ved ono si zvykne..a nebude plakat..ale dovtedy ho vystresuješ totálne, znechutíš kupanie obliekanie..takto malé deti nie je treba nič učiť ale mu proste vyhoviet poskúšat...nechce byt na podložke? A JE NUTNé TAM BYť?

danjelca
23. apr 2013

@cicamica1980 ešte ma napadá moj neznášal ten moment z vertikálnej polohy do polohy ležmo..aj možno preto ti plače tak skus ju raz za niekoho asistencie obliect na rukách

cicamica1980
autor
23. apr 2013

@danjelca ako ju mam osusit? a obliect? ona je vo vanicke lezmo a lezmo ju prekladam na uterak. inak mozem skusit veru s pomocou manzela ususit obliect na rukach

danjelca
23. apr 2013

@cicamica1980 no tak že ju "neodložíš" ale na rukách to skusiš..

cicamica1980
autor
23. apr 2013

@danjelca hej az neskor som si precitala ten tvoj prvz prispevok, skusim, dakujem🙂 radsej toto, ako dudel. dudel skusim, ked toto nepomoze. dik za tip, ale bude to o hubu prezliekat babo na rukach🙂))

1ingrida1
23. apr 2013

@cicamica1980 mozno jej je v tej vodicke velmi dobre,ze jej to pripomina ked bola v brusku, mozno preto place,ze sa chce este cvachtat 🙂

cicamica1980
autor
23. apr 2013

@1ingrida1 hm to pripustam, ale nemozem ju tam nechat hodinu🙂 kupeme ju tak 5 min, mohli by sme trochu dlhsie, ale iba kym voda nevychladne🙂))

5katarina7
23. apr 2013

@cicamica1980 aj moja zvykla robiť cirkus po kúpaní a mohla som sa aj pretrhnúť aj tak to bolo rovnaké.Teraz je už v pohode sama od seba prestala plakávať a veľmi rada sa kúpe 😉

cicamica1980
autor
23. apr 2013

@5katarina7 kedy sa to zmenilo? od akeho veku?

5katarina7
23. apr 2013

@cicamica1980 no presne sa ani nepamätám ale už pár mesiacov je kľud 😉 A nám zvykla tak vrieskať,že ani vzduch už nedostala, keď ju mm obliekal ja som jej robila mlieko a veľakrát takú polooblečenú,že z nej viseli veci tak pobehoval s ňou po izbe 😀 Ale to vrieskala aj keď hodinu pred tým papala,lebo najprv sme si mysleli,že je taká hladná,tak sme všelijak skúšali 😉

varticek
23. apr 2013

@cicamica1980 Pri prvom som aj ja toto riešila, začali sme kúpať skôr a nebol problém. Možno o 18 už chce mať kľud, skús posunúť napr. na 17 kúpanie. Ja napríklad teraz pri poslednom kúpem až po jedení, je potom oveľa kľudnejší a kupkanie si vychutnáva.

althejka
23. apr 2013

najprv krpec plakal vo vanicke, po par tyzdnoch uz plakal, ked sa z nej vybral 😀 je to normalne. ale tiez sa mi po kupani prislis preberie, takze nekupem priamo pred spanim,ale o hodku skor. 😀

cicamica1980
autor
23. apr 2013

baby dakujem vsetkym za tipy, vyskusam viacere veci, co ste mi poradili