Zdravim maminy,
Prosim o radu, moja dcerka ma 3 mesiace, vzdy pred spanim na zaciatku jedenia keď dostane flasu velmi plače, to by bolo ok, ved je vecer a je unavena, chce sa jej spinkat. Ale tento plac hned na zaciatku jedenia sa zacal objavovat aj pocas dna, inac je dobra, jest jej chuti, pekne spinka. Len neviem cim to moze byt, dostane flasu, plac, ukludnim ju, flasa, plac a potom uz pekne chyti flasku a bez placu ju celu spapa...
Ďakujem za všetky rady
Alebo veľmi unavená. Alebo inak podráždená. Moja tak robí pri dojčení. Viac mrčí a odťahuje sa, keď musela dlho čakať, pokým som s ňou šla.
mne to moja robila pri kojeni a vsetci ze regresia, ponukat ponukat a potom som zistila ze hladna proste nie je 🤦 ked som prestala ponukat a predlzila intervaly prestala plakat, ale netusim ci to je vas pripad ked sa napokon naje ale taky napad len
Ďakujem pekne za rady dievčatá... ☺️
@monitko222 no neviem, či ti to pomohlo, lebo každá ti radime niečo iné, ale ťažko povedať v čom konkrétne je problém... Musíš vyskúšať a snáď zistíš ci to bolo preto, že papa neskoro, alebo veľmi skoro alebo je už veľmi unavená...
Nas ked je prilis hladny alebo prilis unaveny alebo oboje...tak ma problem pit s flase... pije hltavo, kope, sibrinkuje rukami, kruti sa... po par duskoch zasyti najvacsi hlad a ukludni sa a pije kludne az pri tom zaspi... skus dat jest skor.
@monitko222 možno je už veľmi hladna a preto je nervózna. Skúste ponúknuť mliečko trochu skôr, o 15-20 min skrátiť ten interval v akom bežne papa.