Ahojte, chcela by som sa opýtať mesačne bábätko ma od včera večera záchvaty plaču až také že ofialovy chorá neni a bruško som natrela aj kvapky dala lebo som si myslela že ju boli ale neprestala plakať
@226lenka umelé mlieko, áno
@226lenka v noci spala tak po hodine a pol a nemohla zaspať zakaždým ako zavrela oči a zasypávala tak ju strhalo a plakala znovu
Ak neviete prísť na príčinu, odporúčam v takomto ťažkom stave kontakt koža na kožu, čo najviac fyzického kontaktu s bábätkom, zachovať pokoj ak je to možné, snažiť sa upokojiť vystresované nervíky bábätka. Bábätká prežívajú všetko intenzívne, potrebujú v takýchto ťažkých chvíľach čo najviac istoty z vonku, od maminky
Ak si myslíte, že je to od bruška, nahriate ruky s nahriatym olejčekom jemne prikladať na bruško. Pozrite si na googli ako vyzerá masážny ťah I LOVE YOU na brušku.
@226lenka ja som jej kvapky dala až v noci ked nezaberalo nič, mlieko sme zmenili ale uz ho pije cca 2 týždne a nebol problém
Ako davas spat, ze sa strhava?
Ake Decko vitamin davas?
@kitycat do postieľky a sem tam ju thne akoby sa zľakla
Možno by spalo kľudnejšie v perinke aby sa nebudilo a nestrhávalo na vlastné pohyby. - Morov reflex.
Ak lezi to drobatko vo velkej postielke, tak sa vobec nedivim, ze sa ti. strhava a zle spinka. Vsak sa 9m tlacilo v tvojom bruchu. Zavinovacku alebo hniezdo si zožeň, nech je "stlacene" a tienpridke pohyby zarazi zavinutie.
Ja mam 3mesacne,v prinke a ked idem okolo ked spi casto sa stale strhava, nie to mesacne.
Teraz je chora, tak som ju zavinula o trochu silnejsie a spala krasnych 3,5h
@kitycat mám hniezdo v postieľke, a v zavinovacke nechce byť, ona mi pekne spáva až na tu jednu noc dneska už spinkala 5 hodín a len nad ranom začala plakať tak silno
Ak to nebude bruško môže byť zľaknutá, nemali ste návštevy alebo veľa podnety??
Moja vnučka tak plakavala,mala reflux musela spať na vyvysenom madraci a ces deň v lehatku
Dávaš mu cumel? Môj sa ukludnil cumlikom. Bohužiaľ nedalo sa inak. Bradavky som už mala velmi zničené a stale chcel cecat. Úľava prišla keď sme dali malý culmik. Treba kúpiť určený pre novorodencov- tie sú mäkšie a taj ti nebude ani tak stláčať bradavku pri kojeni. Snáď som pomohla.
Kojíš? Alebo je na um? Kvapky proti kolikam si dala?