Posledne dva tyzdne mame hotovy cirkus pred zaspavanim. V noci spi krasne v postielke-kojim kazde tri hodiny. Ale ulozit ho nema konca kraja.Cez den nechce zaspat nikde, uz som kupila aj satku, kde ho horkotazko ulozim. Uz ma milimetrove oci, aj tak krici. Prdka si jedna radost, skusali sme fit loptu, na rukach, cumlik, postielku, kociar, spievanie, kolotoc a nic nefunguje. Este sj ked ho mam v gulicke na rukach stale place. Pred tyzdnom krasne spinkaval v kociari, teraz tam vydrzi do kedy nepride unava a potom uz place o dusu.Ale vzdy len ked je ustaty. Nejake rady, napady?? Dakujem
Plne kojim. Uz som posunula vecerny ritual zo 7 na 6. Papa krasne, pri papani je kludnucky.
to moze byt kolika.
Prdka a kaka v pohode. Ale to len pred spanim place. Pred kazdym kojenim davam infacol
@kate2kate aj my sme mali taky problem s oboma detmi 😨 ale od 4. mes. to ustalo. Urcite to je len prechodne obdobie, treba len vydrzat. Mozno priamy kontakt koza na kozu? Drzim palce, nech to trva kratko, ale skuste sa vratit aj k fitlopte ,treba opakovane skusit, mozno na druhy, tretikrat sa mu to zapaci. 😉
Treba dojcit na poziadanie, nie rezimovat a idealne je pre babatko zaspavat na prsniku. Dojcenie nie je len krmenie. Vecer je babatko, tym ze ma taky nezrely nervovy system nervozne a preto je dobre ho nechat na prsniku, kolko potrebuje, lahnut si s nim, aby citilo svoju maminku.
@kate2kate podla mna je to kolika. kvapky Sab simplex mu davajte od obeda, podla navodu.
Ja by som to neriesila hned tak, ze to je kolika, posielam link k tejto teme: https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/co-vsetko-nespravne-nazyvame-kolikou/
@kate2kate vecerny plac som mala s oboma detmi, okolo 3. mesiaca to ustupilo. robili sme vsetko, co nas napadlo, aby sme deti aspon trochu ukludnili, co zabralo jeden den, nemuselo zabrat aj druhy, je to skutocne tazke obdobie a nerada na to spominam. tazko radit, mozem len potvrdit, ze to zakratko prejde, vydrzte. najviac sa nam asi osvedcilo babo zababusit do deky, ulozit na ruky tak, aby lezalo na boku, videlo na tlmene svetlo za dverami a hojdat pri tom na fitlopte, pritom nejaky tichy monotonny zvuk vydavat.
@zahradka76 ja dojcim kedy si poziada. Nie som tabulkova mamina 😀 mali sme par dni v 6tyzdni, ze mi tusim s prsa ani nezisie. Ked chyti plac, tak odmieta aj prsnik a ked si ho mojkam aj tak neprestava.
@stanislavao zijem v uk, sab tu nie je.
Ulozit skor? Aby nedosiel do zufalej unavy? Nezmenili ste mlieko, alebo nieco ine?