Dobrý deň chcela by som sa opýtať ci mate niekto tiez taku skusenost?
Mala ma 8 mesiacov a počas noci sa zobudí aj 10krat so strašný plačom. Vždy sa prekruti na brucho a vtedy to začne. Začne plakať a nevie sa už uložiť. Pomôže až prsník a tak po chvíľke zaspí. Ale ako ju dám do postielky znova to isté. Čiže spí s nami v manželskej posteli a tam to tiež robí ale nie až tak často. Môže to byť zo zúbkov? Alebo nemáte niektorá skúsenosť ze prečo ma taky spánok? Dakujem
@miskamicha ďakujem veľmi pekne. Naučila sa sedieť a uz pomaly aj vstáva na nôžky.
@lucka010 moze to byt aj preto 🙂 ked sa dieta uci resp.nauci jieco nove niekedy sa stane ze sa zhorsi spanok 🙂 bude dobre len vydrž
@lucka010 mam sice 4 mesacnu ale tolkokrat sa jej zmenil spankovy rezim ze uz ma asi nic neprekvapi. Nenaucila sa teraz nieco nove? Sediet napr.? Moja doteraz vstala max 1x alebo prespala celu noc ale poaledne 2 tyzdne je hore hadam aj 3x za hodinu. Treba len preckať, vsetko je len nejake obdobie a mozno aj vasa ma teraz blbe obdobie, mozno ozaj zubky. Ak je pocas dna relativne kludna a neplace treba len vydržať 🙂