Plač 5 ročného dieťaťa v spánku

235zuzka
19. dec 2016

Ahojte mamicky,prosim vas poradte mi. Moje 5rocne dieta sa uz pocas druhej noci zobudilo s neutisitelnym placom,ked sa pytam co sa deje,odpovie mi hluposti. Dnes po troch minutach placu sa ma spytal co sa deje. Rano si nepamata ze by plakal. Je to nieco s namesacnosnostou? Ta sa v minulosti objavila avsak nie v tejto forme. Dakujem vam vsetkym.

adulikka
19. dec 2016

Môj syn to mal . Volá sa to nočný des. Vyrastie s toho .

dahra
19. dec 2016

@235zuzka aj moj to sem-tammá.Niekedy na jeseň mal taký divoký stav, ručal ako dinosaurus, najprv som pri nom v posteli sedela arozpravala sa s nim. Uz aj 3 rocnú sestru zobudil, ta nanho kukala. Spia v jednej izbe.Nakoniec musel muz prist a drzal ho na rukach. Nic nam neodpovedal, ale vyzeralo to,že plače v nejakých intervaloch ako k nemu prichadza strach. Asi 10min a utišil sa. Na druhý deň si nepamatal nič.
No a na jar sme mali úsmevnu nocnu prihodu. takmer polnoc zrazu strasny krik a buchot,syn beží k dverám,roztvorí ich div z pántov nevyletia, vbehne ku mne do obývky vydesený a kričí s plačom:v izbe je obrovský škorpión. Ja na to lakonicky: "no a ty si mu tam nechal R. /sestru/, aby ju zožral?" To sa zarazil,prestal plakať a zamyslel sa. šli sme ho akože hľadať, nenašli sme ho a syn si spokojný líha so slovami:"asi zaliezol za skriňu." Tá detská logika.
Viem,že malý tomá po unavnom dni, aj málo spí alebo vela cinnosti cez den robi. Takže sa snažím,aby sme sa tomu vyhli.