Ahojte mamicky,prosim vas poradte mi. Moje 5rocne dieta sa uz pocas druhej noci zobudilo s neutisitelnym placom,ked sa pytam co sa deje,odpovie mi hluposti. Dnes po troch minutach placu sa ma spytal co sa deje. Rano si nepamata ze by plakal. Je to nieco s namesacnosnostou? Ta sa v minulosti objavila avsak nie v tejto forme. Dakujem vam vsetkym.
@235zuzka aj moj to sem-tammá.Niekedy na jeseň mal taký divoký stav, ručal ako dinosaurus, najprv som pri nom v posteli sedela arozpravala sa s nim. Uz aj 3 rocnú sestru zobudil, ta nanho kukala. Spia v jednej izbe.Nakoniec musel muz prist a drzal ho na rukach. Nic nam neodpovedal, ale vyzeralo to,že plače v nejakých intervaloch ako k nemu prichadza strach. Asi 10min a utišil sa. Na druhý deň si nepamatal nič.
No a na jar sme mali úsmevnu nocnu prihodu. takmer polnoc zrazu strasny krik a buchot,syn beží k dverám,roztvorí ich div z pántov nevyletia, vbehne ku mne do obývky vydesený a kričí s plačom:v izbe je obrovský škorpión. Ja na to lakonicky: "no a ty si mu tam nechal R. /sestru/, aby ju zožral?" To sa zarazil,prestal plakať a zamyslel sa. šli sme ho akože hľadať, nenašli sme ho a syn si spokojný líha so slovami:"asi zaliezol za skriňu." Tá detská logika.
Viem,že malý tomá po unavnom dni, aj málo spí alebo vela cinnosti cez den robi. Takže sa snažím,aby sme sa tomu vyhli.
Môj syn to mal . Volá sa to nočný des. Vyrastie s toho .