Ahojte mamicky, mam 5 a pol mesacne babo. Vzdy bol narocny, ale zacal sa zlepsovat. Teraz asi tyzden sa ani na chvilu netastavim, nic ho dlho nebavi, vela place, mrnci, je nespokojny, neodlozitelny… vysli mu 2 zuby, je to teraz daka faza v tomto obdobi? Chory nie je.
@nikpa tiez ma to napadlo, ma aj castejsie stolicu teraz. Len moze ich ist tolko naraz?
Áno aj šesť naraz.
Skús homeo chamomilu
Ja len k tomu množstvu zubov…našej malej ich za 3,5 mesiaca vyšlo 8 a už zasa začína slintať 🤦🏻♀️. Prvé dva vyšli v podstate naraz, keď mala 4,5m.
@diamond007 dakujem za typ, vyskusam, lebo uz zacinam byt dost unavena. On je teraz naozaj neznesitelny, tak som sa tesila, ze sa polepsil a teraz zas taketo nalady ma 🙄
@jazula on slinta uz dva mesiace, dolne jednotky ma vonku uz pekne prerezane, ale slinta stale a vsetko dava do ust.
Zo zubov býva aj riedka stolica. Ja si pamätám, že môjmu išli tie prvé 4 po dvoch a ostatné ani neviem ako a mal ich všetky vonku.
moze ano.Ale to slinenie a pchanie do ust,robia deti stale,cize isto to nebude 100%indikator na zuby.Ale u nas deti boli o cosi vzdy horsie ekd sa im tlacili zuby.No ak si unavena,tk skus nech si aj porevka,neber stale na ruky ,nech si zvyka.
@lasoli skusam ho nechat aj trosku bez ruk, ale spusti do 10 minut taky rev, ze si vlasy trham a on jak paradajka cerveny, reve kym ho nevezmem na ruky.
Synovi isli aj 4 zuby naraz a potom hned dalsie a tiez bol dosť umrcany. Ale nosila som ho v nosici(rischino flexi) aby mi chrbat a ruky oddychli a tak sme vedeli celkom v pohode fungovat... On bol spokojny a ja tiez 🙂
Jasné, možno mu to tlačí do hlavy a boli ho keď je vodorovne. Treba len vydrzat, vyskúšaj tu chamomilu. Vraj to veľmi pomáha.
tak uz len vydrzat,tie dalsie zuby mizno nebudu take s revanim.
@zapalkazapalkova dnes zas nechce ani velmi papat, okrem tych dvoch zubkov co uz su vonku dalsie nevidim, cez den spi tak max.3x30 minut, v noci sa zobudi aj 5-6x, nuz asi fakt len vydrzat🙈
Ked prikrm nechce papat tak to ani syn vobec nechcel... Bol iba na cicke hlavne. A vzdy som si pripominala, ze je to iba obdobie 😅
Môže to byť kľude z tých zubov. Teraz sa mu budú tlačiť ďalšie a ďalšie...