Ahojte, mam 4-mesacnu dcerku, ktora spusti vzdy nadranom - okolo 5-tej - zo spanku strasny plac. Myslela som si,ze to budu zubky, no uz to trva takmer 2 tyzdne. Dnes ked som hned zasvietila svetlo, tak som zistila ze este spi a trvalo mi niekolko minut kym som ju uplne zobudila. A v tom momente prestala plakat a spokojna sa na mna usmieva. Myslim, ze ani brusko ani ziadna ina bolest to nebude, lebo ked sa zobudi, nic jej nie je. Ani papat nepyta.
Dakujem za rady.
Syn mi takto plače v noci okolo 01.00 hod. Plače a nejdeme ho utíšiť. Vezmem ho do náručia a pritisnem ho k sebe. Takto ho učičíkam až do kým nezaspí. Keď to nepomáha, niekedy musím zasvietiť malú lampičku, aby precitol. Potom už je dobre.
@liz_lemon @cerez
Dakujem za odpovede, zrejme to budu zle snicky. No snad to nepotrva dlho. My mame v poslednych dvoch tyzdnoch celkovo problem so spanim a plus tieto place kazde rano, mam pocit ze potom je aj cely den mrzuty.
Ja ju musim takmer vzdy vziat az na ruky aby prestala plackat, no po par minutach aj ked ju stale drzim plac znova, a znova.... az mi to neda a musim ju prebudit.
@emily84 toto robil aj moj maly, ziadna rada asi nie je, nieco sa im sniva, ja ho vzdy ked je nepokojny, pohladkam, chytim za ruku, aby som predisla aspon tomu placu