Ahojte mám doma 3 týždňové bábätko . Doteraz to bolo strašne kľudne dieťa ani sme nevedeli že ho mame. Asi pred troma dňami stále keď sa zobudi a ma ísť jest neskutočne place , akoby sme ho rezali. Po napapaní si niekedy grcne ale inak zaspi a spi pokojne, až kým sa nemá budiť na ďalšie jedenie . Dávam mu moje MM z fľaše 60ml. Obvodná mi povedala že to je normálne že je proste hladný . Ale ten plač je ukrutný. Mali ste to tiež niektorá podobne? Ďakujem za odpovede
Ešte mi napadlo, ako často ho kojis? Resp dávaš svoje mlieko z fľaše? Či je to nie neskoro a preto tak plače, že by chcel aj častejšie.
oni vedia strasne vrieskat tie babatka, kazdy sa prejavuje inak, len vydrzat, ked po najedeny je spokojny, znamena, ze vsetko je v poriadku, len je nepricetne od hladu
@iivancova ďakujem krasne 🥰
@iivancova áno dávam svoje mlieko z fľaše. A podľa toho ako sa malý budí. Niekedy každé 2a pol hodinky čo vyspi a už vrieska že chce jest a niekedy pospi aj vyše 3 hodín.
@zobaka ďakujem upokojili ste ma. Keď netreba ísť jest tak ani neviem že ho mám úplne spokojný sleduje okolie a sám zaspi . Ale keď sa budí na jedenie vie o tom celý dom😂
Pamätám si, že prvé dva týždne to bolo také kľudné bábo, takzvané medové týždne s bábätkom to boli, a potom to prišlo 😀. Ak neplače aj pri jedle a po jedle, nepanikárila by som. Sleduj ho a ak budeš mať obavy, pýtaj sa na poradniach u dr. Držím palce ❤️