Plač 3-týždňového bábätka

sabina0907
21. dec 2024

Ahojte mám doma 3 týždňové bábätko . Doteraz to bolo strašne kľudne dieťa ani sme nevedeli že ho mame. Asi pred troma dňami stále keď sa zobudi a ma ísť jest neskutočne place , akoby sme ho rezali. Po napapaní si niekedy grcne ale inak zaspi a spi pokojne, až kým sa nemá budiť na ďalšie jedenie . Dávam mu moje MM z fľaše 60ml. Obvodná mi povedala že to je normálne že je proste hladný . Ale ten plač je ukrutný. Mali ste to tiež niektorá podobne? Ďakujem za odpovede

iivancova
21. dec 2024

Pamätám si, že prvé dva týždne to bolo také kľudné bábo, takzvané medové týždne s bábätkom to boli, a potom to prišlo 😀. Ak neplače aj pri jedle a po jedle, nepanikárila by som. Sleduj ho a ak budeš mať obavy, pýtaj sa na poradniach u dr. Držím palce ❤️

iivancova
21. dec 2024

Ešte mi napadlo, ako často ho kojis? Resp dávaš svoje mlieko z fľaše? Či je to nie neskoro a preto tak plače, že by chcel aj častejšie.

zobaka
21. dec 2024

oni vedia strasne vrieskat tie babatka, kazdy sa prejavuje inak, len vydrzat, ked po najedeny je spokojny, znamena, ze vsetko je v poriadku, len je nepricetne od hladu

sabina0907
autor
21. dec 2024

@iivancova ďakujem krasne 🥰

sabina0907
autor
21. dec 2024

@iivancova áno dávam svoje mlieko z fľaše. A podľa toho ako sa malý budí. Niekedy každé 2a pol hodinky čo vyspi a už vrieska že chce jest a niekedy pospi aj vyše 3 hodín.

sabina0907
autor
21. dec 2024

@zobaka ďakujem upokojili ste ma. Keď netreba ísť jest tak ani neviem že ho mám úplne spokojný sleduje okolie a sám zaspi . Ale keď sa budí na jedenie vie o tom celý dom😂