Plač 3-mesačnej, keď je s ňou niekto iný 🙂

julinka2019
1. mar 2020

Ahojte mamičky, chcem sa opytat, mam 3 mesačnu dcerku a velmi je na mna navyknuta, nechce velmi pri nikom byt lebo ked ma nevidi,nepocuje hned place ... viete mi nieco poradit ? Alebo to prejde samo? Ano kojim ju 🙂

emimirlen
1. mar 2020

@julinka2019 to je podľa mňa úplne normálne. Je s tebou denno denne tak je navyknuta. Aj moje dve baby také boli. Tes sa že môžeš kojit, užívaj si to s malou a nerieš podľa mňa. Ono sa to postupne ako bude rásť samo upraví. A nejaké rady? Možno dopriať aj oteckovi alebo niekomu blízkemu nech trávia spolu či najviac času. Ale aj u nás to tak bolo, len som na záchod šla a už bol krik. No zaviedli sme postupne že po okupani malej, som šla ja do sprchy a troška oddýchnuť a sa o riadiť a to mal hodinku tatino 'šichtu'. Akože zapotil sa riadne stále, lebo nosil, spieval a neviem čo ešte. 😉 Ale zvykla si na to aj mala 😉 choď podľa svojho pocitu a určite sa nenut so niečoho. Nech ste obe spokojné 😉

julinka2019
autor
1. mar 2020

@emimirlen ved to ze sme spolu 24hodin vkuse same Tatino chodi do prace ... ako ja si tiez myslim ze sa to postupne samo upravi 🙂🙏 Uzivam si to velmi naozaj ... len sa pytam delim o radu ze ci to je v pohode a ze ci sa to upravi 🙂

uhnakova
1. mar 2020

Bude sa to este menit vela krat, mam dve deti a dlho sa im vracali obdobia, ze chceli byt len so mnou, polavilo to az po stvrtych narodeninach. U babatka je to uplne prirodzene.

bobula46
1. mar 2020

@julinka2019 ste spolu stále, takže je to normálne 🙂 zakaždým to je obdobie, môj syn napríklad v troch mesiacoch sa chcel iba nosiť, tvárou odo mňa. Ruky vyťahané ako orangután, po mesiaci to prešlo. Ja som sa ale od začiatku snažila aspoň na polhodinu denne dať syna manželovi alebo ponosiť babke nech si zvykne. A úprimne, teraz má 1rok aj 9 mesiacov a sme zas späť, iba ja, nikto sa ku nemu nemôže priblížiť, keď ho niekto na vonku pozdraví tak sa rozplače 😀 verím že dlhšie ako mesiac ho to držať nebude. Ale zas keď ho nechám pri manželovi a ja idem na nákup tak povie že ani nepípol.
Ja som tiež dojčila, presne rok a nevidím zmeny pri synovi, že predtým bol iný a teraz iný. Detičky majú obdobia, ešte sa ani nedostane z jedného a už má zas niečo iné 🙂

julinka2019
autor
2. mar 2020

@bobula46 tak ano nosime sa aj my tak tiez 🙂 ruky vytahane ako vravite 🙂 ... tak pevne verim ze sa to zmeni a bude to lepsie, tak viem ze sme spolu 24hodin a pocuje iba moj hlas tak verim ze to bude lepsie a bude chciet byt aj pri BAbke a Dedkovi 🙂

mergimar
2. mar 2020

ak by nebola na teba fixovana- to by bolo pre dietatko , pre jeho zdravy psychicky vyvin nenormalne 😉

emimirlen
2. mar 2020

@julinka2019 to je super, tak len si užívaj ako sa len dá. Dobré robíš, aj ja som si stále pýtala rady a rozhodni sa stále podľa vlastnej intuície a pocitu, najlepšie poznáš seba a aj malú. Držte sa a prajem veľa zdravíčka 😉

julinka2019
autor
3. mar 2020

@emimirlen dakujeme velmi pekne 😊 tak viete ze poradit alebo len vypocut nazory druhych je dobre 🙂 dozvediet sa nieco nove ...