Ahojte maminy. Nas maly ma 3mesiace a stale si zuzle pasticku. Je aj nakrmeni,aj cajik mu dam pretoze chowame sa uz umelym. Nieje nepokojny prawe naopak. Zuzle si a somre :D len newiem preco. Doteraz mi to nerobil. Ked mu dam cumlik,nech zuzle ten, nechce ho a wypluje. Nemozu mu ist zubky?
je to normalne... nase byby to robia obe. mozno zubky, ale zatial neni nic vidno, ani neslintaju ani nemaju naliate dasna. alebo ich to proste v tom veku bavi.
dakde som citala ze babatka maju v puse viac nervovych zakonceni ako v prstekoch, ze preto vsetko pchaju do pusy, aby to preskumali, tak mozno je to tak aj s tymi rucickami
@michaelafenclova1 Neboj sa je to uplne normalne... mozu to byt zubky 🙂 , a v tomto obdobi zacinaju byt velkymi zvedavcami, nieje nad to objavit si rucku... 🙂 ...Moja mala vrazenu celu past v pusine az ju napinalo na zvracanie...,teraz ma 8 mes. este nemame ani jeden zub ...,zato ruka a vsetko kol nej je zasa v pusine... 😀
my to robíme tiež už mesiac, máme 4,5 mesiaca ... už sa pravdepodobne zúbky hlásia 😎
no, u nas to prave zacalo, ma 2,5 mesiaca a rucicka ho zacina bavit viac ako dudlik 😉
Mozu ist aj zubky..ak by bol hladny tak by plackal..alebo sa len hra ak je pokojny.