prosim poradte kde ste kupili paplon a vankus do skolky a este aj plachtu tu ani neviem aky ma mat rozmer
Dakujem
Tuším aj Lidl shop ich má za dobré ceny
paplón a vankúš do škôlky? To som ešte nepočula, iba vankúšik mali deti z domu, teda kto chcel
@elizabet173 tiež to aktuálne riešim, dosť ma to prekvapilo,lebo v jaslickach mali všetko od paplonov, vankúšov, obliečok až po oblečenie na deň, do ktorého sme ich prezliekali ráno 😳🤷
@oblecenie99 my sme nič také našťastie nepotrebovali, príde mi to trochu psycho kupovať extra paplón a vankúš do škôlky, ešte že aj posteľ nechcú 🙄
My sme sa šli všetko, paplón, vankúš, plachta. Ale to je to isté ako do postieľky.
Starší mal tiež v škôlke paplón priniesť svoj....mladší ide do inej škôlky a tiež nosia svoje paplony....mne to vyhovuje....lebo viem, že keď sa deti popisaju....nemyslíte,že to zakaždým dávajú prať....pokiaľ nieje mokrý cakum prask...dajú vyschnúť a oblečú naspäť normálne....čiže ja som práveže rada,že majú svoj,keď bola náhodou nehoda zobrala som vyprať domov....rozmer nie do postieľky ale ten väčší....vankúš je asi rovnaký 40x60, 100*x130-140, majú rôzne rozmery,hlavne aby ti sedeli obliečky....keďže dávaš svoj,tak aký kúpiš taký bude mať ...im je to jedno...a plachtu tiež som v obchode pýtala do škôlky...lebo tie z postieľky boli malé...
@kallanchoe no u nás dávajú prať poctivo v škôlke a ja som nosila nepremokavé podložky pre jedného syna, ten mal s tým problémy občas, ostatní dvaja sa nikdy v škôlke nepocikali, takže to bolo bez problému
Ahoj, nám to nebolo treba. Škôlka má vlastné paplóniky aj plachty. Jedine vankúšik mali mať svoj z domu. Inak škôlkarske paplóniky a plachty majú takú veľkosť ako tie do detskej postieľky.