Ahojte mam 3 mesacneho syna a zaujimalo by ma či vy davate vasmu dietatku hned pit mliecko ked sa zobudi alebo sa najprv hrate a potom az davate papat a spinkat
@saskia_98 lebo ten moj ked sa zobudi aj po hodine tak place a hlada flašku no ze je hladny a neviem ako ho to naucit aby mal nejaky ten system v tom papani
Ja som dávala podľa potreby, ale z 90% keď vstali tak hneď jedli.
@pininka1 a po akom case potom zaspinkali ?
@nikoleta17 to bolo rôzne, ale väčšinou tak pod hodine a pol Max dve hodiny boli hore. Ale napr druhý syn nespal v tomto období dlhšie ako pol hodinu, takže ten keď sa najedol bol hore iba hodinu.
@pininka1 no moj syn ma 12 tyždnov a cez den od tej 8 rano spi tsk ze spi pol hodinu a je hodinu a pol max 2 hodiny hore..
My máme 4a pol mesiaca a jeme väčšinou hneď po zobudeni,po dvoch dlhších spánkoch pred.obedom a poobede určite,väčšinou aj po podvečernom.polhodinovom a ráno polhodku čo dáva tak ako kedy lebo býva ešte najedena z noci,keďže spáva Max hodku a pol tak vždy keď sa preberie papa
@1simuska01 a uz aj prikrmujete ak sa smiem spytat ?
Keď mal 3 mesiace tak papal cca každé 3 hodiny, väčšinou hneď po zobudeni papal.
Moja ma 4m a papa rano najskor az po 1h ako sa zobudi. Ale ja jej dam rano vodicku a snazim sa ju este v posteli udrzat :D az potom ked sa preberiem, ideme do kuchyne, dam ju do kresielka, chystam si kavy, jej mlieko a potom az krmim. Vacsinou si potom v kresielku schrupne na pol hod a ja mam cas sa najest
@nikoleta17 nie dr.pivedala že keď je plne kojena tak stačí až na konci 6m
Dala som kedbola hladna
@nikoleta17 ahoj viem, že už staršia téma našli ste si potom dáky ten režim papali ste hneď po zobudeni?
@nikoleta17 netyraj bábätko,nehladaj mu systém. Je hladné v kuse, strašne rýchlo rastie a vyvíja sa, tak žiaden div. Ja som kojila na požiadanie pol roka, vlastne aj potom ale to už nebolo také intenzívne keďže nastúpili príkrmy.
@nikoleta17 Od narodenia mal režim že jedol každe 4 hodiny. A davala som každe 4 hodiny. Bolo mi jedno ci akurat vstal alebo ide spat.