Pampers po záruke

tatiana234
15. dec 2023

Ahojte chcem sa opýtať čo sa stane alebo ci ma niekto s tým skúsenosť ak sú nejakú dobu plienky po záruke dostali sme extremne množstvo plienok a zjavne mali už látku spotrebu a kým sme sa dostali k tomu ich minút sú po a neviem ci ich môžeme minút alebo nie

Ďakujem

trinityf
15. dec 2023

Jasne, nic tomu nie je.

alickapusinka
15. dec 2023

Jasne plienkam nič nie je. Kľudne použi.

pribinak
15. dec 2023

To sú plienky, nie potravina, kľudne ich pouzite

danica2711
15. dec 2023

kľudne, veď ich nebude jesť, iba do nich načurá a nakadí

jakubkoanjelik
15. dec 2023

ak boli zavreté použila by som. Mne minule doniesla svokra nejaké čo našla po synovcovi, mala ich tam minimalne 2 roky, ale boli otvorené a už neboli použiteľné.

jaskolka
15. dec 2023

Podľa mňa úplne v pohode. Pokiaľ to nie je tak, ze sa akoby zmolka ci trusi ta "výplň" ci ako sa to volá vnútri plienky, tam účel splnia. Ja som dcere dávala plienky 1, ktoré mi ostali po synovi, bol to obrovský balík, použila som len pár, lebo potom už šiel na väčšie a tieto som mala odložené v perinaku,ani mi nenapadlo pozerať, ci nie sú po záruke.

mira0611
15. dec 2023

@tatiana234 nic tym plienkam nie je, nezabudaj, ze to je min.trvalivost. musia to tam daj aj zo zakona.

nairia
15. dec 2023

neotvorene balenie v pohode pouzi. ak je ale otvorene uz dlhsiu dobu, treba na to dat pozor, zvyknu "zvetrat" a tym padom uz mozu ist rovno do kosa.