Palček v pusinke

8. aug 2023

Ahoj mamicky, babo ma 10 t a zacina si cmulat palcek, nechat alebo vyberat palcek von ?

mmoonna
8. aug 2023

Radšej von. Veľmi ťažko sa to odnauca

t1nusa
8. aug 2023

skôr si myslím, že si len objavuje ručičky ☺️ moja má 13 týždňov a tiež si sem tam pchá ruky do úst, lebo zistila, že ich má, takže chvíľu nechám a ak to trvá dlho zabavím ju - hráme sa, dám jej hryzátko atď

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
8. aug 2023

mas mudre babatko, objavuje svet, tak to ma byt a je to prirodzeny proces. Problem bude, ak to bude robit aj v roku

matkahelka
8. aug 2023

radim vybrat! tiez som pocuvala, ze mam nechat, lebo objavuje svoje koncatiny. a aktualne aj v 19 mes. bez cmulania palca nezaspi. a vyskusali sme uz vsetko! vyplace sa az sa trasie, moze byt akokolvek unavena, moze mat akychkolvek mojkacikov, ale pokial ten palcek neda aspon na 30 sekund do pusy, nezaspi. muz ma upokojuje, ze kym sa vyda, tak urcite palec cmulat nebude...

rysavcek
8. aug 2023

Ja ti ako mama 10 ročnej slečny zo strojčekom a problémovým chrupom radím sleduj ci ten prstek iba náhodné strčí do pusy a objavuje si ručičky alebo si prsteky cmula. Ja som jej prstek dovolila ma 10 rokov a cmula si prst stále je to strasne zlý zlozyk a oducit je to nemožné ona si už ani neuvedomuje keď si prst strčí do pusy. Vôbec jej nevadí ze tam ma strojček. (Cmula iba v noci ) 😔😪

taktotedanie
9. aug 2023

Nechala som tak, nedavala som ani cumlik, ak by to robila castejsie upozornovala by som inak som nechala

majka_m95
17. aug 2023

A neni hladné babo? Nás to robí lebo je hladný