Ahojte. Zaujímalo by ma, od koľkých rokov spávali vaše deti bez zábrany na veľkáčskych posteliach.
@lindusss2016 Tak naša dcéra spávala stále sama, lebo pri nej sa nikdy nevyspime. Doteraz sa rozvaľuje a kope, no bez zábrany stále spadne a to má už 7 rokov ☹
@mili7 mňa by toto tiež zaujímalo, syn bude mať 2 roky a do postieľky sa už čoskoro nezmestí. Lenže on v nej putuje hore dole, posadí sa, hodí sa o madrac.... Nemôžem ho dať ani so mnou na posteľ spať lebo v momente je pri nohách a spadol by. A keď sa hádže tak sa bojím že sa udrie o mňa alebo o čelo postele. Takže máme s tým celkom dilemu.
@nikpa tiez by som to tak riesila...
@mili7 ked ti poviem, ze ja som ako 10 rocna noc co noc padala z poschodovej postele a ani som o tom nevedela... nikto nechapal ako, otec mi tam dorobil zabranu, aj tu som prekonala no kazde rano ma nasli s vankusom na zemi. Alebo som zliezla? 🤔 netusim, rano som si nic nepamatala
@mili7 od troch rokov v klasickej posteli, bez zabrany. Zo zaciatku mali pri posteli madrac, takze ak spadli, tak do makkeho, ale klasicka postel az taka vysoka nie je, aby bol problem ak spadne len na koberec. Kazdy je na tom inak, niekto spi divocejsie, niekto uplne bez pohnutia, neurobis s tym nic a ani sa dietatu asi nic nestane, ked spadne.
@dskjhfdlkdjhl Tak nikdy nevies, ako spadne a tej mojej sa to podarilo cez leto na dovolenke rovno na hlavu. Takze zabranu jej tam radsej necham. Hadam na to niekedy pride, ked ju prestane bavit sa tolko o nu obuchavat.
@mili7 no, pokial tam je koberec, tak neviem, klasicka postel nie je viac ako pol metra vysoka, tak si nemyslim, ze sa moze stat nieco vazne, ale my sme im prvy rok tam davali madrac, ako som uz pisala, takze ak sa bojis, tak jej tam nieco k posteli daj. Priviazat ju snad nechces a niektorym detom ani zabrana nepomoze, dokonca vdaka zabrane padaju z vacsej vysky, takze to je skoro zbytocne.
@dskjhfdlkdjhl Tak ona cez zabranu neprelezie, lebo to nie je taka klasicka nizka. Matrac dalsi nemam, takze nemala by som co tam dat... Nevadi, hadam z toho vyrastie 😉 Mna hlavne zaujimalo, ako su na tom ostatne deti.
@mili7 tak ak neprelezie cez zabranu, tak nech ma zabranu, neries. Raz z toho vyrastie.
Tusim do 4.... par krat spadla a raz skoncila s poriadnou hrcou.... a permanentne ma polohu na spanie hlava visiaca dolu.z postrle
kup nejaky lacny penovy matrac popripade nafukovaci matrac ktory vecer nafukes a prilozis k posteli.....
@mili7 moje deti spavaju od narodenia so mnou bez zabrany. Dcera od 2 rokov spava tak, ze z jej strany ani nic nie je a spi na kraji. Mala noci, kedy padala vkuse, aj teraz sa obcas stane