Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať, kedže ma manžel nastrašil tak nad tým premýšlam.Ide o to že šla som do sprchy a malú som zverila mužovi, kým som bola v sprche tak som počula silný pád utekala som hned za malou.. Mala spadla a ani muž nevidel ako spadla lebo bol v kuchyni.Problém bol v tom že jej šla krv akoby z úst, lenže na ústočkach nemá ani jazvu ani nič iné.Chcem sa opýtať či by to mohlo byt aj vnútorné krvácanie? Krv jej šla akoby z ústočiek, zubky aj ústa sú však v poriadku nie su ani rozťahé. Co vy nato?Bojím sa či nemohlo ist o vnútorné krvácanie? Malá sa však zdá byt v pohode ...
@simsalabim ale to by nebolo vidno na jazyku?? nemá ani jazyk poranení, ani ústočka nič vobec nič..
Nam sa prednedavnom stalo to oste..stvornozkovals z izby do izby a nasla si vlhcene utierky ktore brala so sebou.Na nich sa jej smykla rucka a hlavickou sa buchla o podlahu🥺plac a krv..nostek bol v poriadku a ustocka tiez.Nevedela som prist nato kde je problem.No kedze nikde nic pripisala som to jazyku.Ale pozorovala som ju asi pol dna ako reaguje a ci je taka ako obvykle
Mohla si udriet zub, mne tak maly trepol hlavou az mi sla krv spomedzi zubov
Moja asi 10x krvacala z úst. Pera z vnútra, dasno tesne nad zubom - to nevidno,jazyk.... Nemyslím ze by mala vnútorné krvácanie z bežného pádu.
Mohla si zahryznut do pery, ta velmi krvaca a ranku nevidno.
Urcite treba malu pozorovat ci sa sprava rovnako. Ja ked si mala buchne hlavu kontrolujem aj v noci. Tu je horsie,ze neviete ako padla a co si buchla. Tak snad bude vsetko v poriadku
Nasmu pomaly po kazdom pade tecie krv, zvycajne z pery alebo dasna, mam pocit, ze ich ma z papiera, take su jemnucke. Aj tvoja si asi len niekam zahryzla.
Mohla spadnut z niecoho? Stolicka, stol? Ci len zo zeme? Kolko tej krvi bolo? O vnutornom krvacani fakt silno pochybujem, to by musel byt riadny pad..
Moja mala tiez v pondelok padla a len plakala straane a v ustach mala krv... a az ked mi otvorila usta som zbadala ze si kusla do jazyka ... pozrite jej aj dasienka mala tiez si raz udrela ked skakala v postielke ....
@lindusss2016 nie riadne sama chodila a musela sa potknut o vahu čo bola na zemi... takže na zem spadla...
@simonecka008 pozerala sme aj na ústa, aj dasná nevidno tam žiadnú ranku
@radkaradix a vidno mu aj ranky na pere či nie? lebo našej nie je nič vidno
Ako kedy, na pere ano ale napriklad na dasne nie, lebo obcas sa mu spomedzi zubov pusti krv. Mam pocit, ze sa mu aj zuby pokrivili trochu 🙄☹️
Joj tak to v ziadnom pripade nemohlo sposobit vnutorne krvacanie. Klud. Urcite to bola krv z dasna.
Nekusla si do jazyka?