Chcem sa spytat tych ktore kupujete plienky Huggies...v poslednom baleni co som kupila su plienky pachnuce umelinou...pouzila som zatial par, ale mam pocit ze s mocom to vytvara smrad pachnuci ako vajcovka alebo rybaci...neviem teda ci u nas ide o zdravotny problem alebo ten pach plienok s mocom vytvara tuto hnusobu...prosim nestretli ste sa s tym?
Nam ziadne Huggies nesmrdia, ale strasne nam smrdeli Pampersky, bue. A Tesco plienky tiez ziadny Gucci...🙂
my pouzivame tiez huggies a zatial spokojnost 🙂 nic take sa nam zatial nestalo, pampersky smrdia aj bez mocu 😒 a este sme sa z nich aj vyhadzovali
tiež mám zlú skúsenosť s pamperskami, veľká reklama ale nič moc zadok máme červený ako repa a o tom že vždy pampersku prekaká ani nehovorím. ulakomila som sa na akciu 😠 huggiesky používam od kedy sa syn narodil a zatial sa nestalo že by smrdel a ani ritka sa mu nevyhádzala.
kazde dieta ma iny zadocek...nam zas hugiesky nesadli..stale ich precikal, prekakal. na pampersky klasicke a DM babylove nemozem povedat zle slovo..ale pampersky premium care su na nic, zadocek v nich mokry
No možne je aj to. Mne sa to tiez stalo s Huggies a aj s DM Baby love, tie tiez tak divne smrdia