Ako viete na vsetky otazky - Preco? odpovedat dietatu? Niekedy sa zamyslam, ze ked sa moje dieta zacne pytat preco, ci mu budem vediet odpovedat. Som rozmyslala, ci existuje kniha, kde su najvastejsie otazky dietata a ako na ne odpovedat. Nemam skusenosti s detmi, ktore sa pytaju preco. Ale spyta sa ma moje dieta napr. preco je mys mala? Preco slon velky? To len tak sa odpovie, lebo taky vyrastol? Preco robi macka mnau co poviem? To bude ozaj narocne viest tieto temy.
Nie, nevedela som, keď som nevedela tak som to priznala. Potom došlo Prečo nevieš? 🤩
Je aj knižka a volá sa Prečo? Dosť odpovedí na túto otázku v nej je
Drvivu otazok budes vediet zodpovedat tak ci tak... tie, ktore nebudes vediet, na to mas google... alebo povies dietatau "pod, pojdeme to zistit spolu"... jednoduche, nelam si s tym hlavu dopredu...
Ja som sa práve dozvedela, že macky mnaukaju len v komunikácii s ľuďmi, nie medzi sebou, vďaka tvojej téme 😂 ja googlim s dieťaťom keď niečo neviem a rozvinieme tému viac ak sa mi chce
"preco si myslis ty ze to tak je?" bola u nas top odpoved na zastavenie dalsich otazok 😀
Normálne odpovedám donekonečna 😂 odpoveď neviem malý neakceptuje, takže vždy musím niečo vymyslieť. Také tie otázky "Kde ten ujo ide? Asi ide domov.... A kde býva?.... 🤦♀️😂 normálne otázky "prečo" mi vôbec nevadia.
@lubka261 presne toto aj moj maly keď mu na niečo neviem odpovedat tak hneď Google.. kedysi bolo opýtame sa mamy teraz sa opýtame Googlu😅
môj sa včera opýtal na diabetes lebo to bolo v rozprávke :D že prečo to dievča má.. a teraz rozmýšľaj nad odpoveďou..
Mami a preco ma ujo palicu. Lebo ho boli noha. A preco ho boli noha? Lebo je stary. A preco je stary? Lebo sa narodil daaavno. A preco sa narodil davno? A takto mozeme pokracovat do rana. Alebo ho boli, lebo spadol. A preco spadol? A kde spadol? A ako spadol? Neviem..a preco nevies? A preco sa ho neopytas? A preco..a teraz ma 4 a pol a uz vie, ze z preco som na prasky, tak naschval aj 100krat opakuje preco..
Preco je mys mala lahka odpoved. Moj synovec sa rad zamyslal nad konstrukciou lietadiel,raketoplanov,preco vie vyletiet raketa do vesmiru a podobne vysoko odborne otazky. Pri nom som si vzdy pripadala taka hlupa
Juj par dni dozadu som dostala otazku: Kde konci obloha?
Mi az zle prislo ked som dumala nad odpovedou 😆
Autorka: Neboj, nieco uz len povies...a...vela sa naucis 😄
@lubka261 no mala dneska na bazene a preco? Preco, preco, preco, preco....ozaj 15 minut a smiala sa ako diva. Ale my uz to najhorsie obdobie preco mame za sebou. Teraz uz len zo srandy, alebo ked ju nieco naozaj zaujima.
@lubka261 tak to ano, to aj u nas. Ale uz aspon nie je preco 😂😂 mamina mi vravi, ze sa mi to vracia.
Odpovieš ako vieš alebo povieš neviem a nájdete si na nete, žiadna veda.