Caute mamky najmä tie co balite detičky s t-tomi. naša ma 8 týždne a cez 5300g, objednala som teda jej tie nohavičky t-tomi ale tie väčšie, no ale pridu mi veľmi veľké, foto je v komente.
Alebo ako mi odporúčate najlepšie baliť na siroko, dávate aj na noc tie nohavičky, joj ked boli horúčavy tak povedal doktor, ze nemusím ale tak bolo by dobre začať, ked sa ochladí a az do októbra, ked pôjdeme na kontrolu...
Doktor ti kázal baliť na široko?
@aneta129 Ja sa ti k tejto značke nevyjadrim ale zo zaciaku som balila iba obycajnymi latkovymi plienkami, az potom po mesiaci a pol som kupila obycajne postolky za 2 eura alebo tak nejak v 101 drogerke a balila som na noc este mesiac a pol a hotovo
@a_andrejka4 ze len na noc, áno... Ako ja neviem v prododnici ortoped povedal, ze všetko ok a ten po 6 týždňoch na kontrole povedal, ze treba do októbra ale ked je horúco tak nemusim no bohužiaľ bolo horúco do včera.
A to máš kúpené podľa veľkosti? Na danú váhu?
Moja používala tie t tomi aj prvú aj druhú veľkosť a sedeli jej veľmi dobre, na fotke sa mi zdá ze bábätku treba menšie aby to malo dajaký efekt... Ja sa veľmi nevyznám iba ysi myslím keďže sme tiež používali
@aneta129 balila som do minuleho tyzdna. Davala som malemu tieto nohavicky. Mal aj tie mensie aj vacsie. Tie mensie mal asi len tyzden. Urcite mu nechaj tieto vacsie, len mu to zapni co najviac vysoko aby mal nozicky roztiahnute. Nam ortopedicka kazala nosit 23 hodin denne a nosil to od juna 7 tyzdnov, takze pocas tych najvacsich horucav. Na kontrole mal uz vsetko v poriadku a uz nemusim balit na siroko.
@aneta129 ono samotne balenie je uz aj tak len v tychto komunistickych krajinach zo zvyku, ja som balila velmi nepravidelne, vies sam ortoped ti povie ze ak ma dietatko predispoziciu tak balenie urcite pomoze nieco ale uz sa s tym nejakym problemom narodi, napr. my sme mali na prvej kontrole vsetky hodnoty ok a balenie bolo odporucane lebo sa to tak robi proste
@aneta129 pokial ste mali hodnoty 1A balit ani nemusis iba pre svoj dobry pocit ked tak 🙂
@aneta129 ako vyššie spomínané bolo treba to dat tak vyššie na bruško, ale na mojej to tak veru vôbec nevyzarlo ako na tvojom to bábätku, to zapínanie mala úplne na konci tých nohavičiek škoda ze som ju ne fotila v tom aby som ti poslala, tvoje bábätko vyzerá byt vyššie chudsie ja by som dala ešte ru menšiu veľkosť moja tu menšiu používala dlhšie aj potom ako už mala väčšiu a až keď jej boli tak malé že už sa nedali ani za lepiť som kúpila väčšiu presne preto aby sa tak nekrcili dole aby nebol taký voľný pľac
Na tejto fotke to už vyzerá lepšie, tak nech sa vam darí a klbiky nech sú čím skôr v poriadku 🙂 hlavne nosiť svedomito!mojej som to svedomito každý deň nedávala a skončili sme na tubingen orteze...balenie nasiroko nič oproti orteze...
@evka_3 ja jej to nedavam na celý deň, ani na noc.... Ved herečka spi casto na boku a podla mna to tlaci ju, ked je na boku a ma tie nohavičky... Lebo plače, dam jej dole prestane.... Ked idem s kociarom von, tak jej to dávam, lebo leží na chrbte, aj večer ale ona vkuse na rukách chce byť..
Ono to vadilo aj mojej na začiatku nedavala som aj na odporúčania mamy okolia atď že reku načo nemôžem ju paradit do oblečenia takto lebo šiat mala nákupenych neúrekom a tak... A dopadli sme na orteze co je omnoho horšie ako nejaké balenie na široko a nohavičky, čo by sme dali za nohavičky... Takže si myslím ze treba dávať poctivo nasiroko ak doktor na kázal aj cez deň aj v noci, je chladnejšie tu na východe práve tak mat to vkuse treba aj na noc aj cez deň aj keď sa jej to nepáči a skúsiť ju dávať na chrbátik spávať, ale hovorím z vlastnej skúsenosti lebo ja som sa už poucila a ja som poctivo nebalila a vypomstilo sa mi to... Naozaj si časom zvykne na nohavičky, ale moja si zvykla tubingen ortezu mala ju na 23 hodín 7 dní v tyzdni nasadenu a skus si pozrieť ako to vyzerá... A bolo to ťažšie si zvyknúť ako na nohavičky