Ahojtr maminky, v zime budeme mat 19mesiavov a ja rozmyslam nad predajom trojkombinacie, ktoru mam a kupou sportiaka / golfaca.aky mate nazor? Uz netteba a spoliehat sa na vlastne nozky, alebo predsa?
Ako dlho sa vase deti vozili v kociku?
Golfac asi v snehu neprejde vsak?
Dakujem za kazdh radu a ocenim aj tip na super sportovy kocik pre starsie dietatko. Dakujem 😊
My sme mali sportak baby jogger city mini GT. Zvladol aj sneh. Akoze lepsi by hol asi elite. Ald city mini s mensimi kolesami bol spratnejsi pre nas do auta
@little_honeybee tiez som este za sportak..za mna camarello eos...ma velke kolesa aj do snehu a je aj pre velke dieta..my sme velmi spokojni..
@bella77 aaà dakujem, uz som ho nasla, vyzera ze zdola ozaj kazdy teren super 🙂
@little_honeybee hlavne oni maju nosnost 27 kg. Ja som v nom pdviezla aj 2 deti naraz. 😀
@dzina007 tak to uz hej, hihi. Len je asi dost tzky?
@little_honeybee nieje. 9.5kg ma
@little_honeybee a je aj cenovo super myslim...kukni aj z druhej ruky ak nechces novy..vydrzia asi vsetko...a na to ze je velky nie je ani tazky ..ja ho kazdy den trepem autom a super..
@little_honeybee určite by som bola radšej za BabyJogger - je to kvalitná značka a ten čo napísala dzina007 nie je tažký.. zato ten poľský vrak camarello bude ťažká krava a to si môžeš rovno nechať športovú časť z trojkombinácie 😅
@tiumen ja pozeram cybex balios s, spratny ale koliecka sa mi zdaju male na zimu.
@little_honeybee inak, ja mám Balios s 😉 je to moja ❤ka ale veru snehu sa bojím s tými prednými takže na zimu idem teraz múpiť Valco Baby Snap4 trend sport tailor made 😀 inak aj ten je ľahký, veľká plocha na sedenie a nosnosť má 20kg
Ja by som rada kocik otocny do oboch smerov kocky, tak mam zuzeny vyber. Sice stale lustrujem internet ale tych obojsmernych je velmi malo. :(
@little_honeybee a korýtkový či normálny ?
@tiumen skor normalny. Teraz mam korytkovy a zda sa mi, ze mala zle v nom sedi
@little_honeybee a valco ultra ? Ale s nafukovačkami - tie sú vačšie ako tieto obyčajné..
@little_honeybee nas maly bude mat v decembri 22 mesiacov..mala sa vozila v kociku tusim do 23..aj s malym tak planujem..najviac do 2 rokov..tie bude mat vo februari..potom ho predam .. mame 3 kombinaciu camarelo granada..sportovy kupovat uz nejdem
Malý má 26 mesiacov a na zimu veru kočík este nechávam máme britax b motion 4 plus miesto v nom má a aj ked pochodí peši predsa len kočík ešte vyuzijeme
Moja malá teraz dva v auguste a trojkombinaciu sme predali pred.tromi mesiacmi máme len golfac buď pôjde pešo alebo na sánkach keď bude sneh ale to u nás nebaví tak stačí aj golfac
@little_honeybee ja mam na predaj armadillo flip xt,otocna swdacka,lahky,spratny a hlavne mega miesta pre dieta.lozko az 100 cm.minulu zimu som ho mala aj v snehu a ok👍 akega strecha co ochrani pred vetriskom ci snehom
@little_honeybee Ja si život zbytočne nekomplikujem. Naša má 2,5 roka a používame športovú časť z trojkombinácie. Dám do toho nákup, keď chce pešo, ide, keď nevládze, do kočára.
@little_honeybee Ja by som si na tvojom mieste nechala športovú časť z trojkombinácie teraz na zimu a potom na jar by som kúpila už len golfáč alebo nejaký spratný športiak s menšími kolieskami, moj najmladší má za chvilu 3 roky a ešte občas používame kočík na rýchle presuny ráno do školy so starším synom.
@little_honeybee to je za tvojom rozhodnuti lebo si najlepsie poznas svoje dieta, nasa starsia bola viac ako dva roky v kociku, zato mladsia uz pred druhymi narodkami dala kociku "zbohom" - dva roky mala v decembri, ale to uz bola davno bez kocika....vsade peso, alebo na mojich rukach, ale v kociku nie...
@little_honeybee tak ti poviem,maly chodil od 18.m.,takze kocik uz len keby nahodou a na nakup. Pri malej sme mali kocik do 3,5r.lebo neskoro zacala chodit a ma.slabsi svalovy tonus.
@little_honeybee určite kočík, my máme 26 mes.a ešte ho na dlhé prechádzky musíme použiť, to je jasné.. hoci behá super a rada ( najradšej tam, kam my nechceme ísť práve 😉)..my sme mali iba hlboký a teraz britax affinity, kvôli tomu že je super - pohodlný, skladný a nahradí aj golfáč..budem ho používať trebárs aj do 4 rokov, ak pôjdeme niekam na výlet a pod. ( preto som nechcela trojkombináciu, príde mi nepraktická)
Moji sú letní, obaja začali chodiť v 11mesiacoch, cez leto sme mali trojkolky a potom už kočík nechceli. Je to o dieťati. My sme veľa chodili von, peši, pomaly. Keď nevládali, vzala som na ruky, urobili sme pár krokov a išli ďalej sami, prip.oddych na lavičke. Pri druhom som aj malá kúpený golfač Nuno, aby sme stíhali so starším ráno do školy, ale nechcel mi tam sedieť.
V zime už ani nevedeli čo je kočík, mali sme sane, boby.
Ale poznám deti, ktoré v 3rokoch si radi pôsobia na prechádzke v kočíku.
Musíš vedieť, ako je fyzicky zdatné dieťa a ako to zvládate.
Ja by som este kupila nejaky sportak. Mne obe deti v 2 rokochbeste rady vliezli v zime do koca do fusaku. V zime ked su tie dwti naobliekane snehule oteplovaky bunda sa skor unavia pri prechadzke.