Ahojte aký opaľovací krém používate pre bábätká?
Rozmýšľam nad Bioderma Photoderm PEDIATRICS mineral SPF 50+ 50 g a MedPharma OPAĽOVACIE MLIEKO BABY SPF 50 pre deti.
Ale skor sa asi prikláňam k bioderme.
Ďakujem
mne pediatricka povedala ze nedavat ziadny, pretoze aj na tie najviac bio eko maju taketo babatka reakcie, chranit treba pred slnkom fyzicky, tricka s ochrannym faktorom a na hlavu klobuk, nevystavovat babo na slnko pocas jeho najsilnejsich hodin, mimo toho je v pohode ak ma hole rucky a nozky napr. z kocika, dolezite je aby sa neopalil trup a hlavka. tiez som proaktivne kupila biodermu ale teda budem sa riadit jej radami.
Do roka chranit fyzicky a od roka pomaly opalovaci krem, my sme mali wooden spoon
@vemi23 ja jsem pro miminko pouzivala od LRP, ted (16m) biodermu. A samozrejme jsem se snazila chranit co nejvice fyzicky.
Minuly rok sme mali ten pre najmensie babatko od l roche posay a v pohode. Tento rok sme kupili detsku biodermu a syn sa vyhadzal. Asi treba vyskusat
@vemi23 Ako lekarka Ti doporucujem radsej Biodermu, pripadne aj znacka Heliocare ma vhodne produkty s mineralnym filtrom pre male babatka
@89michaela89 ta pozerala som ai zlozenie a viac sa mi paci ta bioderma pozriem sa na tu druhu dakujem 🙂
Máme Biodermu.