Onanovanie dieťaťa

bubu07
28. mar 2016

Ahojte. Som tu registrovana uz nejaky ten rok, ale kedze ide o chulostivu otazku, mam novy nick.
Mate niekto skusenost s onanovanim u malych deti? Treba to riesit, ak ano, ako?
U dcery som si vsimla, ze asi od 4 rokov onanuje pred spanim, strci si rucky pod perinu medzi nozky a trie sa... Netusim, ako to riesit a ci vobec, nechcem na nu kricat za to, ani ju bit po rukach, len jej vysvetlujem, nech si pipinku nechyta... Ona ani nevie co robi, len ze jej to je prijemne... Poradi niekto?
Na zaver len podotknem, ze to nie je "prazdninova" otazka. Dakujem

sissy27
28. mar 2016

@bubu07 neriešiť... Je to úplne normálne, tak ako kedysi dieťa objavovalo ruky nohy tak teraz skúma ďalej 🙂 a samozrejme ak objaví niečo príjemné, tak to bude opakovať... Pre malé dieťa v tom nie je nič sexuálne, je to to isté ako napríklad škrabkanie vo vlasoch... Ak by to robila na verejnosti, vtedy upozorniť, že je to súkromná vec a nehodí sa to, ale inak nemáš čo riešiť 🙂

misel0806
28. mar 2016

@bubu07 je to uplne normalne skumsa a objavuje svoje telo. S toho vyrastie. Nic vazne v tom nehladaj😅

bonaqa2013
28. mar 2016

ja som to mojich starších deťom nevidela, ale najml. dcéra to robí. tresnem jej po rukách a vybavené. Jej môžeme rozprávať čo chceme - nepočuje, nerozumie....

tyelde
28. mar 2016

Preco to preboha zakazovat, ved tym nikomu neublizuje a proste spoznava svoje telo...ja niekedy tym ludom nerozumiem, ved co je na tom zle :-O

jurko77
28. mar 2016

nevšimaj si to prejde to samo

bubu07
autor
28. mar 2016

Dakujem za rady. Zaraza ma to hlavne preto, ze co si vsimam tak uz to robi pravidelne kazdy vecer pred spanim. Ako by sa tym ukludnovala, alebo uvolnovala. Za posledny rok mala obdobia, ked to nerobila vobec a obdobia, ked to robi stale...

tyelde
28. mar 2016

@bubu07 aj keby to robila z dovodu ako to robia dospeli, aj tak na tom nie je nic zle...a aspon tu nebude o par rokov zakladat temy ze nevie ako na to ;)

poloma1
4. sep 2016

Moja znama mala presne ten isty problem s dcerou. Ta to zacala praktizovat okolo 8 rokov a robi to dodnes uz ako dospela formou masturbacie. Viem to od dotycnej.