Moja dcerka najma ked zaspava,alebo aj v spanku,niekedy strasne zaklana hlavicku do zadu...az tak neprirodzene sa ohne cela dozadu.. 😲 je to normalne?ma s tym niekto skusenost?pripajam aj jednu foto ale na tej foto nie je maximum,niekedy sa ohne este viac.. 😨 dakujem
ako keby som videla mojho syna ked spal v takej istej polohe... takze asi ok 😉 je v poriadku 🙂 🙂
takto spi moje dieta dodnes 😀 asi im to je pohodlne. nas by seklo ale oni su ako maciatka ohybne
aj môj synček tak spáva najradšej, aj ja som si to skúšala, tiež nechápem, ako to môžu tak vydržať 🙂
moja ma uz 14 mesiacov a stale takto zaspava 😉
dik baby 🙂 tak mozem ist kludne spinkat 🙂
Mozes byt uplne kludna .Moj syn spinka takisto a ako vidis,soi takto velmi vela deti
Mne syn spáva presne tak isto, tiež sa mi to nepozdávalo ale tak čo s tým narobím, hlavne že spí 🙂 Tiež občas spáva "zadkom hore" a keď bol ešte malé bábätko, tak rád spával aj na chrbte s nohami hore, Ja si neviem predstaviť že by som v takej polohe vydržala 5 minút, nieto ešte spala zopár hodín 😎
aj mne maly takto spava,nikdy som mu nenarovnavala hlavu...
a este ako spava,,,vselijako pokruteny,a s nohami vycapenymi na mne 😀 alebo na stene...
ved hlavna vec ze spi 🙂
Moja takto tiež spala keď bola malinká a teraz si vykladá hlávku na mňa, ja nechápem ako sa jej tak môže dobre spať, ale dovtedy sa plance po posteli kým sa neuloží a to je potom ako paragraf, ale keď ju skúsim napraviť, začne mrncat a vráti sa do pôvodnej polohy...
Tiez mam uz 20mesacnu slecnu a v takejto polohe spava od miminkovskych cias,nesiesim to,asi sa jej tak spi lepsie
aj moja mladšia dcérka presne takto spávala,vôbec som to neriešila,kej jej tak bolo dobre 🙂 sem tam som ju opravila ale ona sa vrátila naspäť do svojej pôvodnej polohy.
@mirka_aa aj môj malý takto spí od malička a ešte aj ruky dá upne do zadu no musí to byť veľmi nepohodlný na začiatku som viac krát popravovala ale nepomáhalo tak teraz už to ani nevnímam 😀
nasa spava presne tak isto, parkrat som ju opravila, ale este som ani do postele nedosla a uz bola opat tak prehnuta 😀 tiez nechapem, ze si "krky nevykruti", ale sama vie, co je pre nu najlepsie. male dieta je najmúdrejsi clovek na svete, nic sa este neuci a uz vie vsetko, co potrebuje. je to dokonale stvorenie 😉
@mirka_aa 4 mesiace 🙂 a to tiez nieje maximum :D
@mirka_aa 😀 mne to robili obe deti-a tiež ešte aj viac, mám aj foto 😀 😀
a tiež som najprv stresovala- či im jazyk nezapadne, alebo nezlomia väz 😕 😲 😀 😉
akože- je to divné, ale prežili to 😀
a ja som si zvykla 😉
neboj, je to normálne. len tiež by som rada vedela, prečo to deti robia. nuž-ale boli malé, nedalo sa s nimi o tom pokecať 😀 škoda 😉
V pohode, môžeš byť kľudná.