Odvyknutie od nočného mlieka

petradobsova
9. nov 2016

Baby prosim poradte mala ma 13 mesiacov a v noci nonstop papa mlieko pomaly kazde dve tri hodiny. Uz som zufala nahrada caju vyskusana ale nezaberie reve jak sialena pokym jej nedam mlieko.

sam2
9. nov 2016

@petradobsova vydrzat par noci (u nas to boli 4) a bude po probleme 😉
Tiez som sa toho bala a teraz len krutim hlavou, ze som do toho nesla skor ☺️

janickacrazy
9. nov 2016

@petradobsova Takže riešenie je jednoduché, ak ju to chceš naozaj odučiť, tak jej to mlieko proste nedáš a rev vydržíš. Bude revať tak 2 noci a tretiu pravdepodobne pochopí, že má spať a bude spať. U nás to tak bolo. Alebo to nevydržíš a budeš jej robiť mlieko v noci do 3 rokov, je to na tebe. 😉

petradobsova
autor
9. nov 2016

Skusala som jej nedat ale reve aj tri hodiny v kuse. Tak aspon viem ze problem nie je len u nas a dakujem za rady asi budem musiet skusat lebo rocna aby jedla jak novorodenec tak to uz nie.

sam2
9. nov 2016

@janickacrazy presne ako ja, maly mal 3 roky v auguste a sekla som s tym az teraz. No sprosta som bola ze az...

petradobsova
autor
9. nov 2016

A este sa mozem opytat? Lebo vecer sa riadne naje aj tuhej stravy ale v noci jej skrka strasne v zaludku. Aj u vas to tak bolo? Preto jej vzdy spravim to mlieko.

sam2
9. nov 2016

@petradobsova to neviem, ci mu skrkalo... ale podla mna je to len zvyk a nie hlad.... kedy veceria?

sam2
9. nov 2016

@petradobsova a moj bol prvu noc hore dve hodiny

janickacrazy
9. nov 2016

@petradobsova Moj reval prvú noc nonstop, myslela som, že to nedám, ale stále som si opakovala, že to musím vydržať. Druhú noc už to bolo oveľa lepšie, trochu pomrnčal a zaspal, tretiu noc už spal v pohode. Podotýkam, že tatino nebol vtedy doma, lebo ten by to asi nedal. 😀

petradobsova
autor
9. nov 2016

Zhruba o osmej deviatej naposledy papa. Davam neskor aby vydrzala dlhsie. No prave mam doma este prvaka a mojeho a tu je vsetko locut lebo su vo vedlajsej izbe. Ale tak nespavam ja doteraz tak par noci snad vydrzia.

sam2
9. nov 2016

No ci to nie je uz neskoro a ma plny zaludok a v noci mu to travi... u nas ma veceru o cca o 18:30 a potom este pred spanim cca 150 ml mliecka (alebo Caro)....
a spat chodi okolo 21:30

matejko19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magmolatus
9. nov 2016

@petradobsova Nasa v noci tiez este dostava mlieko, zvacsa to ma manzelka nachystane pri posteli, takze hned ako sa zobudi, dostane davku a hotovo. O mesiac bude mat 2 roky. Malá spí v samostatnej posteli, velkej tak ked treba manzelak spi s nou.
Nie kazde dieta tak dlho vydrzi. Mi to nejak nesilime, ale kedze mas skolaka je pochopitelne ze sa toho chces zbavit.

tina1988
9. nov 2016

Jedneho dna sme vymenili mlieko za caj. Tak cca 2 dni mu trvalo kym si zvykol ale potom uz v pohode 🙂 treba len vydrzat. Deti sa rychlo ucia 🙂

evittam
9. nov 2016

@petradobsova Veceru davas neskoro. To potom chodí o kolkej spat? Obe moje deti (dojcene do 10.mes.) spavali bez nejakeho mlieka v noci od 5.mesiaca. A nie, ze davat rocnemu a viac cez noc jest...

zuzka_1985
17. nov 2016

Moj maly si pytal nocne mliecko este v dvoch rokoch - ale je pravda,ze to zvyklo byt uz nad ranom okolo 4. Postupne sme oddialovali a teraz pije mliecko amilk az rano - a to uz bude mat 3,5 roka. Niektore deticky su proste mlieckoveee

sense
17. nov 2016

@zuzka_1985 aj moja si pytala mlieko do dvoch rokov ale len raz v noci a tiez to bolo nadranom medzi stvrtou a piatou, ked dostala spala aj do siedmej ked nie o polsiestej hore a vtedy uz mlieko mala ale viac nezaspala...okolo dvoch rokov sme raz mlieko nemali a jej vravim nemame mlieko minulo sa ale mozem jej dat vodu napila sa a zaspala odvtedy bolo mlieko zrusene...teraz ma tri a pol roka a mlieko pije ale az rano po prebudeni...