Baby prosim poradte mala ma 13 mesiacov a v noci nonstop papa mlieko pomaly kazde dve tri hodiny. Uz som zufala nahrada caju vyskusana ale nezaberie reve jak sialena pokym jej nedam mlieko.
@petradobsova Takže riešenie je jednoduché, ak ju to chceš naozaj odučiť, tak jej to mlieko proste nedáš a rev vydržíš. Bude revať tak 2 noci a tretiu pravdepodobne pochopí, že má spať a bude spať. U nás to tak bolo. Alebo to nevydržíš a budeš jej robiť mlieko v noci do 3 rokov, je to na tebe. 😉
Skusala som jej nedat ale reve aj tri hodiny v kuse. Tak aspon viem ze problem nie je len u nas a dakujem za rady asi budem musiet skusat lebo rocna aby jedla jak novorodenec tak to uz nie.
@janickacrazy presne ako ja, maly mal 3 roky v auguste a sekla som s tym az teraz. No sprosta som bola ze az...
A este sa mozem opytat? Lebo vecer sa riadne naje aj tuhej stravy ale v noci jej skrka strasne v zaludku. Aj u vas to tak bolo? Preto jej vzdy spravim to mlieko.
@petradobsova to neviem, ci mu skrkalo... ale podla mna je to len zvyk a nie hlad.... kedy veceria?
@petradobsova a moj bol prvu noc hore dve hodiny
@petradobsova Moj reval prvú noc nonstop, myslela som, že to nedám, ale stále som si opakovala, že to musím vydržať. Druhú noc už to bolo oveľa lepšie, trochu pomrnčal a zaspal, tretiu noc už spal v pohode. Podotýkam, že tatino nebol vtedy doma, lebo ten by to asi nedal. 😀
Zhruba o osmej deviatej naposledy papa. Davam neskor aby vydrzala dlhsie. No prave mam doma este prvaka a mojeho a tu je vsetko locut lebo su vo vedlajsej izbe. Ale tak nespavam ja doteraz tak par noci snad vydrzia.
No ci to nie je uz neskoro a ma plny zaludok a v noci mu to travi... u nas ma veceru o cca o 18:30 a potom este pred spanim cca 150 ml mliecka (alebo Caro)....
a spat chodi okolo 21:30
@petradobsova Nasa v noci tiez este dostava mlieko, zvacsa to ma manzelka nachystane pri posteli, takze hned ako sa zobudi, dostane davku a hotovo. O mesiac bude mat 2 roky. Malá spí v samostatnej posteli, velkej tak ked treba manzelak spi s nou.
Nie kazde dieta tak dlho vydrzi. Mi to nejak nesilime, ale kedze mas skolaka je pochopitelne ze sa toho chces zbavit.
Jedneho dna sme vymenili mlieko za caj. Tak cca 2 dni mu trvalo kym si zvykol ale potom uz v pohode 🙂 treba len vydrzat. Deti sa rychlo ucia 🙂
@petradobsova Veceru davas neskoro. To potom chodí o kolkej spat? Obe moje deti (dojcene do 10.mes.) spavali bez nejakeho mlieka v noci od 5.mesiaca. A nie, ze davat rocnemu a viac cez noc jest...
Moj maly si pytal nocne mliecko este v dvoch rokoch - ale je pravda,ze to zvyklo byt uz nad ranom okolo 4. Postupne sme oddialovali a teraz pije mliecko amilk az rano - a to uz bude mat 3,5 roka. Niektore deticky su proste mlieckoveee
@zuzka_1985 aj moja si pytala mlieko do dvoch rokov ale len raz v noci a tiez to bolo nadranom medzi stvrtou a piatou, ked dostala spala aj do siedmej ked nie o polsiestej hore a vtedy uz mlieko mala ale viac nezaspala...okolo dvoch rokov sme raz mlieko nemali a jej vravim nemame mlieko minulo sa ale mozem jej dat vodu napila sa a zaspala odvtedy bolo mlieko zrusene...teraz ma tri a pol roka a mlieko pije ale az rano po prebudeni...
@petradobsova vydrzat par noci (u nas to boli 4) a bude po probleme 😉
Tiez som sa toho bala a teraz len krutim hlavou, ze som do toho nesla skor ☺️