Maminky aky krem na tvaricku davate Vasim babatkam? Pouzivate aj borovu vodu na umyvanie tvaricky? My mame 7 tyzdnov a mame suchu citlivu plet so sklonom k vyrazkam. Uz neviem aky krem mu mam davat. Mal na tvaricke aj seboreu, preslo mu to, ale stale ma citlivu plet. Davali ste aj detsku vazelinu na tvaricku? Neviem, ci mozem pouzivat borovu vodu na take male babatko. Vzdy som ho umyvala v cistej vode.
@smajluska my mame od dr. zarabanu mliecnu mast
Krem abc,alebo cutis help detska rada
Weleda, ale používame minimálne, skor v zime sme
Nám najviac pomohla modrá indulona
Urcite nie vazelinu pokial nechcete dietatu upchat pory a zhorsit vysev. Dajte si predpisat/ kupte si v lekarni kyselinu mliecnu v cremor anionicus
Dr derm
@smajluska len aby ste s tou indulonou neupchali pory- uz je dost teplo a je mastna
my sme davali od narodenia Klorane krem....a pouzivame ho stale. Som max spokojna. V lekarni ho dostanes kupit.
mne už v porodnici odporučala sestrička indulonu modru. Použila som pár krat, keď sa mi zdala suchá pokožka...pomohlo a teraz minimalne kremujem- iba kde su suche fliačky. Pri prvom som použivala nechtikovu weledu, kokosovy či olivovy olej no nezdalo sa mi, že malému to nejak pomohlo, skôr sme skončili na kožnom s ekzemom...ale to som vtedy nevedela, že aj strava ovplyvňuje pokožku môjho dieťatka (bol dojčený).Pri prvom sa človek uči (: .
weleda...telové nechtíkové mlieko ale je aj krém... weledu používam pri malej od narodenia aj krém na riťku, nechtíkový kúpeľ na kúpanie, aj v zime krém proti chladu, aj v lete krém na opaľovanie...
Ja si pamatam,ze bórová voda by sa nemala davat, na vyrazky holtov krém.