S ktorou elektrickou odsávačkou ste spokojné? Viem, že sú slabšie ako odsávačky na vysávač, ale chcela by som kúpiť i tak. ďakujem pekne
Neviem ktoru ani ale Miobee urcite nie....ta mi z ruky ani obycajnu vodu nevcucla
Ja som si z ali a vyzera ze dobre saje
Nosiboo
@szzuzka Tiez som dlho bojovala proti odsavacke na vysavac. Mam 2 na baterky, veselo som s nimi odsavals synovi sople az kym sme pred Vianocami neskoncili na Kramaroch (poslala nas nasa Dr ze podozrenie ne zapal pluc lebo hrozne kaslal) - kde nam povedali ze mu necistime nos a ze mu to steka a preto kasle. Cize nase odsavacky fakt na prd. Kazali nam kupit tu na vysavac a odsavat kludne aj 10x denne ak ma zlte sople. A veru je to mega rozdiel. Uplne vidim ako sa mu ulavi a ake kvantum to dokaze vytiahnut.
@szzuzka Ja som nedavno kupovala el. odsavacku od Beurer, ale teda su to fakt vyhodene peniaze. Jedna mamina tu pisala ze skusali drahsie aj lacnejsie varianty, ale ze nula bodov aj tie drahsie. Mne sa tomu nechcelo verit, tak som napriek tomu kupila a veru naozaj to nic neodsaje🙂)) Uz by som dalsiu urcite nekupovala.