Odplienkovanie, učenie rovno na záchod

july0
9. feb 2024

Ahojte je tu nejaka maminka čo pri odplienkovani ucila rovno na zachod ? pride mi nocnik uplne zbytocny, aj sme skusali ale po par razoch uz vobec syn nechcel tam sadnut, rozmyslam ze ho uplne vynecham a kupim schodiky na wc. lebo aj nas vidi ked tam sedime a vie ze sa tam vykonava potreba. ma to nejake nevyhody ked vynecham nocnik ?

amelia89
9. feb 2024

nema,mozes urcite rovno na zachod ak vam to tak viac vyhovuje (ked niekam pojdete kde bude len nocnik alebo ked budete cestovat to nevadi)

tamvtme
9. feb 2024

my sme napr na kakanie vyuzivali len wc od zaciatku, kupili sme schodiky, redukciu (obe di vybrala sama motiv) a bolo....

darina77
9. feb 2024

@july0 moja to tak mala, na nočníku vôbec nesedela, rovno na wc. Najprv nechcela ani nočník ani wc. Pomohlo to že videla u susedov staršie deti ísť na wc a od toho dňa už aj ona chcela tak.

cyberk
9. feb 2024

Ja som tiez ucila rovno na zachod s redukciou 🙂 za mna najvacsia vyhoda, ze to netreba upratovat staci len splachnut hh :D
dokonca som z temu kupila cestovny skladaci podsedak na zachod :D dcerka ho miluje a neboji sa vykonat potrebu aj na cudzich wc-kach :D

viestta
9. feb 2024

@july0 y sme nocnik vobec nepouzili, sedel na nom dokopy pol minuty. Na zachod sa naucil chodit hned ako si uvedomoval, ze bude pisat alebo kakat. Zo zaciatku sme museli vypozorovat, ze sa to blizi a hned sme sa tam vybrali a spravil co mal. Po par dnoch, uz sam hlasil, ze ide a my sme ho len odprevadili.

denden77
9. feb 2024

aj nasa sla rovno na zachod, s redukciou 😊

tiika
9. feb 2024

@july0 praveze mi to pride praktickejšie - nemusíš čistiť nočník,ak niekde nebude, nevadi, nemusíte ho vláčiť
Na druhej strane treba buď sedatko alebo dieťatko pridržať a nemôžeš ho nechať samého posedieť (zo začiatku).

zuzinka888
9. feb 2024

Ja ucim aj aj. Lebo ked sme v detskej a zakrici ciko trva presne dve sekundy a pusti- a taky rychly presun do kupelne, stiahnutie gati, a vylizenie na wc pri najvacsiej snahe nedavam.

maryetta
9. feb 2024

Moj treti isiel rovno na wc. Mal aj nocnik k dispozicii ale to malo kedy.