Dobrý deň potrebujem radu ako mam naucit moju 2.5 ročnu dceru aby sa mi začala pytat na nočnik lebo ja to robim teraz tak ze ju davam každu chvilu cikat a pekne sa vždy vycika plienky už cez den nema iba na noc ona vie ze sa tam cika ale nepyta sa a čo sa tyka kakania vzdy je to v nohavičkach ani nepovie keby som nezacitioa tak ona v tom bude aj cely den tak ako mam nato ist dakujem
@mya123 ja už to takto robim 2mesiace lebo od septembra mi ide do školky a tam sa musi pytat
@zuzanasaskamilos nedávaj ju cikat každú chvíľu a ani na kakanie jej ju nedávaj párkrát sa možno pocika a pokaka pozno raz v nohavičkách jej to bude vadiť a začne sa pýtať. Keď to nepomôže nechaj to tak ona dozreje moja prestala mala 2roky 10mes ale chodila už do škôlky a prestala zo dňa na deň a myslím že preto ze možno preto že videla deti v škôlke chodia na záchod.
@zuzanasaskamilos asi v akzdej skolke tvrdia, ze sa musia pytat, aj v nasej a boli deti co nevedeli na wc a obkukali to raz dva, ucitelky to podla mna toleruju nejaky cas, 🙂 no stress,
U nas celkom pomaha, ked doma beha "na holo", vzdy pekne sam povie, ze mu treba a ide. Ale ked ma cokolvek oblecene, vzdy sa popiska. Chce to len cas a trpezlivost, oni na to prijdu 😉😊
@fedorcek úz aj tak som skušala ale potom ked sim jej dala nohavicky tak sa donich pocikaka
Dakujem všetkym a zabudla som ešte napisat že minuly rok v lete sa mi pekne pytala aj cikat aj kakat len nato sme dostali zapal a vsetki sa pokazilo ale hovorite necham to zatial tak a uvidime ked pojde do školky
My uz týždeň bez plienky ked je teplo tak naholo von samozrejme saty a pod nimi nic a ked je zima tak gate tak vo vnutri domdoaa a pytam sa jej treba curat ?a ked povie hej davam ju na nocnik a zoblieka sa sama robi pokroki tiez ideme od septembra do školky a vyzaduju odplienkovat.Tiez mame 2.5roky.Takze trpezlivost a vytrvať vtom alebo si ju vziať ku sebe na zachod dať jej tam nocnik a dat sadnut a povedať jej ze sa tam cura,kaka.
Ahoj moja sestra má trojročnú dcérku a pred nedávnom ju odplienkovala z dňa na deň. Zapáčili sa jej gatky a hotovo. Nezúfaj nesil to nechaj tomu čas. 😊