Ahojte, vie mi niekto poradit ako odplienkujem dceru ktora ma autizmus? Ma teraz 3 roky a bolo by to uz potrebne.
Ona mi bez plienky vydrzi, nepocika sa ale do nocnika cikat nechce aj si posedi aj 30min ale nevycika sa.
Donesie mi plienku ked sa jej chce cikat aby som jej ju dala a tam sa vycika hned.
Na zachod ani sadnut nechce vobec.
Dakujem
Moj syn autista mal plienky aj na den do nieco vyse troch rokov. Na nocnik rezolutne odmietal ist. Potom prisiel jeden tyzden, v priebehu ktoreho plynule presiel z plienky na zachod - bez nejakeho zrejmeho dovodu, proste tak. Asi potreboval dozriet do toho momentu.
tiež si myslím že potrebuje ešte dozrieť...moja sa pekne naučila v lete....v lete chodila v gaťkách a v potom už plienky odmietala....
@andrejoc87 moja dcera sice nema autizmus, ale presne toto robila, ked chcela kakat a to do 4 rokov, vzdy mi doniesla plienku a iba tam sa vykakala. Vzdy som jej vysvetlila, ci nechce ist na zachod ale ona ze nie. Tak som jej dala plienku. Preslo to zo dna na den. Zrazu sedela na zachode a kakala. Treba trpezlivost a urcite ak ne to mozne aj vysvetlovat.