Odplienkovanie skoro 2-ročného dieťaťa

stanka90
18. aug 2022

Ahojte viem ze sa táto téma sa opakuje dosť často ale ja už neviem čo mám robiť mala bude mat za chvíľku 2 roky už to vyzerala ze sa odplienkuje lebo sa pekne pýtala a aj plienky po spaní malva suchce a keď sa jej v noc chce curat tak sa vypýta a ja keď sme niekam išli pekne ohlásila ze sa jej chce cikat a vydržala dokým sme neprišli domou ...no ale zase sa cez deň prestala úplne pýtať 😪 co podľa vás sa stalo nebola ani chorá

nwnw
18. aug 2022

@stanka90 to nevadi. Zabudne sa, ked sa hra...mozno sa jej nechcelo zrovna. Nedaj plienku. Je leto operies a o tyzden zas bude inak. Treba iba vysvetlovat. V tomto veku si este nehody mozu dovolit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanka90
autor
18. aug 2022

@nwnw ako áno aj mne to niekedy príde ze sa zabúda len preco sa z ničoho bie prestala cez deň pýtať tomu nechápem

nwnw
18. aug 2022

@stanka90 uz to nie je nove a atraktivne. Je to dieta. Oni rozmyslaju inak 😘. Nauc ju dat si dole gate a nech si chodi sama.

lea299
18. aug 2022

Moja mladšia mala presne toto isté, že keď mala plienku, pekne sa vypýtala, nehody sa takmer nestávali a potom odrazu zase začala len do plienky a nočník išiel bokom. Tak reku toto nie, zrušili sme plienku úplne, bolo pár nehôd, ale rýchlo sa zase začala pýtať 🙂

sono2
18. aug 2022

@stanka90 lebo neni stále pripravená?
Nechápeš?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika11103
18. aug 2022

@elizabet173 ja mám pocit že pre niektoré ženy by bolo v poriadku keby “dieťa nebolo pripravené” pripadne “nebolo rozhodnuté” aj v piatich rokoch 🤫

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanka90
autor
19. aug 2022

@nika11103

@elizabet173 ženy ja som toho istého názoru ze niektoré čakajú a potom stresuju lebo nemajú deti odplinkovane a za chvíľku majú nastúpiť do škôlky
No mne ti príde ze ta moja mala ma skusa a naschvál sa nepýta lebo keď sa nej opýtam kde sa cika a kaka tak mi to pekne ukáže .. tak dúfam ze to bude len obdobie raz už také mala a prešlo to rýchlo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz