Ahojte. Mate niektorá skúsenosť s takouto situáciou ?
Začali sme odplienovat pred pár dnami. Celkom fajn to ide, včera prvýkrát aj kakala do nocnika. Uz si dovolím povedať, ze sa aj pýta resp oznamuje ked jej treba pisat alebo kakat.. Lenže... Včera sa raz stalo navečer, ze jej trebalo pisat a normálne to bolo na nej vidno, ze zadrziava, cupitala hore dole po špičkách a skuvinala.. Dala som ju neraz na nočník, no ona plač a nic, dala som ju na wcko tiež nic..a furt skuvinala, zadrziavala..az teda nakoniec s plačom pustila do plienky (áno ma plienku aj ked sa pýta na nočník).. A dneska ráno to iste. Zadrziavala, cupitala, skuvinala a nie a nie sa vycikat do nocnika..az nakoniec pustila a polka skončila mimo a druha v nocniku. Doteraz toro spravila iba 2razy, predtym nemala ziaden problem a ja neviem, preco alebo co sa stalo :? Nemali ste niektorá nieco podobne !
Ahoj u nas sa dialo nieco podobne, tiez zadrziavala az sa nakoniec po niekolkych hodinach pocikala na podlahu s placom a prekrizenymi nohami... tak som sa na to vykaslala, povedala som si, ze si nebudem trapit dieta ak este nie je pripravena. Dali sme si dva tyzdne pauzu a teraz uz jej to pekne ide 🙂
Odplienkovava sa tak, ze das plienku prec - uplne.. ona ma s toho v hlavicke chaos, ze ma plienku a nema do nej cikat... spustat cikanie na "povel" sa dieta musi naucit, daj jej cas...