Ahojte, chcem sa opýtať, či mala niektorá z vás podobnú skúsenosť so svojou ratolesťou. Malá (21m) sa mi pekne naucila na nocnik ani nie za tyzden, proste ked to na nu prislo, sadla a urobila co mala. No teraz posledny tyzden akoby strajkuje, neviem ci to robi naschval, neviem si to vysvetlit, vsetko ide mimo nocnika, urobi to kdekolvek a este sa nad tym smeje a ukazuje prstom. Je pravda, ze je veľmi vzdorovita, tak si to spájam s tým vzdorom. Dookola vysvetlujem, ukazujem, neviem ci sa vratit k plienkam, uz neviem ako na ňu.
@kate0903 syn sa tiež asi po 2 mesiacoch pravidelného pytania, zrazu začal pocikavat, proste to bez varovania pusti do gatí. Zacal to robit asi pred 2 mesiacmi a stale sa nezačal pytat, davame ho namatkovo ale ked to zle vypocitame tak smola, pusti do gatí. Neviem co s ním, dokola opakujeme, vysvetľujeme tak dufam ze sa začne čoskoro opäť pýtať 🙄
Zazila som to. Nevratila som sa k plienkam, ale trvalo asi 5 mesiacov, kym dostala rozum. Pritom predtym asi 2 tyzdne normalne chapala cely ten ukon, nemala nehody (noc neratam). A potom jej trosku preskocilo, a mne po 5tich mesiacoch neustaleho prania, tiez 😂