Ahojte maminky prosim poraďte mi. Syn ma čerstvo 2 roky. S odplienkovanim sme zacali na začiatku leta, všetko šlo pekne, na den skoro odplienkovany, vedel pekne cikat do nocnika, malo nehôd, až kym nedostal zapal močových ciest. Mal piesok v moči, bolelo ho pri cikani. Kym sa liečil plienky sme davali lebo na nočník ani za svet. A odvtedy na nocnik nechce, ked sa ho spýtam, kde sa cika, pekne donesie nocnik ale nevycika sa. Asi si to spaja s tou bolesťou pri cikani. Predtym som len povedala cikať a hned sa vycikal do nocnika. Co stým? Ako znovu začať? Vynechať nocnik a skúsiť ho davat na WC s redukciou? Dakujem ❤️
Skúsime, ja ho nechcem do ničoho nútiť to len všetci okolo... svokra , mama atd ani nieže mne hovoria ale začnú jemu hovoriť otrepane frázy "taky veľký chlapec a plienka fuuuuj" a že dvojročný uz mal byt dávno bez plienky atd .. som z toho na nervy 🙈
@marfa333 každé dieťa je iné, syn mal ešte 2,5 ročný plienky, bola som rada ze som ho stihla do škôlky odplienkovat a mohla som robiť čo som chcela, a dcéra je od 1,5 roka bez plienok aj v noci. Takže netreba malému robiť traumy, mamu aj svokru by som stopla. Mal proste zdravotný problém a teraz to musí prekonať 🙂
@marfa333 https://www.drmax.sk/dole-toaleta-detska-so-zvu...
My máme ružový 😀
@marfa333 skúsila by som wc, možno to ma naozaj len s tým spojené. My mame napr nočník ktorý vyzerá ako wc(aj to akoze splachuje 😀), malá naň veľmi rada chodí, na obyčajný ani za svet. Kúpili sme ho aj preto, že na wc chce chodiť len keď tam není redukcia ,povie ze ako veľkáčka, takže aj nato sa pripravte, že aj to sa môže stať. Ak nebude chcieť skúste znovu o pár týždňov, do ničoho nenútiť. Držím palce