Odplienkovanie 2,5 ročného synčeka

vladema2610
1. jún 2021

Ahojte maly ma 2,5roka snažím sa odplienkovať no výsledok je taký že síce pochopil že do gatí nesmie ale drží. Cika vlastne iba v spánku alebo keď už veľmi potrebuje tak vtedy to pusti no nechce ani nočník ani wc ani vonku nikde. Viem kedy mu treba ale nezaberá naňho nič. Asi sa na to vykašľať?

mogaa
1. jún 2021

@vladema2610 zatiaľ to nechaj tak a po pár týždňoch opäť vyskúšaj....v lete nech chodí bez plienky, síce bude stále mokrý ale naučí sa to ovládať...
teraz ti ale vedome zadržiava a to nie je dobre....

fiafia
2. jún 2021

@vladema2610 vrátila by som sa k plienkam. Vedome zadržiava, aby z toho nevznikol problém. Odplienkovat sa má keď je dieťa pripravené, nie keď mama chce. Ja som vrátila plienku 2x. Potom povedala,že plienku už nechce a bolo po starostiach.

zuzuliennka1
2. jún 2021

tiez som to skusala u syna ked mal 2,5r, ale este to nechapal.. a ani tvoj nechape - lebo drzat nie je ok…
daj plienku spat a nestresuj sa 🙂
syn ma teraz 3,5r a vlastne ani neviem, kedy presne to pochopil, ale nejak od jari pozvolna je vlastne uspesne bez plienky 🙂 nie je to 100% este, lebo velka potreba problem - nocnik ee ani wc, pusti to na zem…
ale on to pochopi, zatial nas nic netlaci, skolka az od septembra ak ho vezmu - a dovtedy sa to nauci

zuzka38
2. jún 2021

@vladema2610 chce plienku alebo nic uz nexce a len zadrziava? nebol zrejme pripraveny.. mame skupinu problemy pri vprazdnovani deti, mozes ked tak nacerpat inspiraciu