Ahojte potrebujem radu dneska nam prepichli uska a jedna nausnica za odopla a akoby bola slrivena a ja ju neviem zopnut co mam robyt setricka povedala ze v zlatnictve to mi spravia dakujem za odpovede
A to jej vyberu alebo ako a mam ist hned lebo ona jua to len dotisnut treba ..
Ako ona ju ma v usku len ju dotisnut treba
My sme mali presne to iste v nemocnici nam prepichli uska a dali aj nausnice a sestricka jej dala jednu nausnicku dobre a tu druhu jej uplne stlacila tak ze sa uz nedala zapnut tak sme ju museli dat opravit a potom som si dala aj zapnut vtom zlatnictve a od vtedy mamd pokoj.
Takze ju jej daju dole ci to mam ja jej dat dole
My sme mali to iste. Najprv som jej ju dala dole, bola trocha vykrivena tak jej ju narovnali, dali na usko, ja som mala malu na rukach a zlatnik jej ju s takymi kliestikmi zacvakol.
Osobne si myslim, ze prepichnutie usi a nasledne vlozenie nausnice je dost bolestive - este dnes si to pamatam... uz z toho traumu sice nemam, ale vtedy to bolo velmi neprijemne a, ako som pisala, pamatam si to este dnes, mala som asi 4 roky...
Ako pise @sednaja , tiez odporucam rovno nastrelit nausnicu... ale do salona by som asi nesla, neverim tomu velmi... dnes nastreluju uz aj pediatricky ci vseobecny lekari pre dospelakov - skor by som isla touto cestou...
@kiki1718 v zlatnictve jej na ten uzaver nausnice daju akoby kruzok, aby tie dve casti drzali pokope a neotvarala sa nauscnica - snad som to napisala aspon trosku zrozumitelne... myslim, ze sa to vola zapecatenie nausnice.
*oprava - vseobecni lekari - uslo mi to, viem, je to N mn. c.
Dakujem za rady no mysme neskoro dali maala ma 8 mesiacou bolo to hrozne este teras mi je doplacu ale mala v pohodke uz tak necham jej ju zajtra pojdem d vam vediet ako sme dopadli zatial pa
Tak boli sme dneska v zlatnictve a spravili nam too dakujem.za rady dievvcata
No vidis superrrr nech dobre drzia.
nehnevaj sa ale toto je už moc...pýtať sa že čo máš robiť s vykrivenou odupnutom naušičkou, je podla mna smiešne, je to banálna vec....
@kiki1718, no dole by si jej ju mala dat ty kvoli hygiene, potom namocit do liehu a az potom spat do uska. Ak jej ju ty nevies dat dole, tak nech jej ju v zlatnictve daju dole, ale dbaj na hygienu, lebo ak to ma cerstvo prepichnute, aby nedoslo k infekcii. Potom jej to potieraj 3x denne liehom a zahoji sa to rychlo a bez komplikacii.
Uz ma zahojene vwd to bolo vo februarii
Skrivenie treba vyrovnat, daju to dole a napravia. Pred zalozenim treba namocit do liehu a zalozit. Aj po prepichovani sme to doma pravidelne takto cistili a este aj nejaky krem sme na to dostali od dr. ale to si uz velmi nepamatam aky .
Ja by som zatvorit nausnice malemu dietatu nedala. Jednak deti casto padaju, ak nebodaj bude treba rtg alebo daco, tu naucnicu nik nevie otvorit, iba zlatnik zase... Skor by som pozrela po inom type (detske su najlepsie s "ockami" na zatvaranie a nie tie zacvakavacie).
@kiki1718 no fajne ))) adminy by tu mali diskusie menit na neaktivne :P
Ano v zlatnictve ti to urcite spravia.Aj ja som to tak riesila.Daju sa zaistit aby sa to nestavalo