Odnaučenie od plienok

petra098
4. aug 2023

Mamičky za akú dobu skúšania sa detičky odnaučili od plienok ? Respektíve po koľko dňoch sa už začali pýtať samé ?

majlo1234
4. aug 2023

Syna uz oducam mesiac, vie sa pytat, ale nie je to stale stopercentne. Davam mu cas do konca leta😹

4stanka4
4. aug 2023

@petra098 asi na 3 deň. Mala rok aj 10 mesiacov. Na noc jej to trvalo dlhsie-o mesiac ma 3 roky a posledne 4 dní je už bez plienky, suchu plienku mávala už asi mesiac.

kris_tin257
4. aug 2023

Ja som môjho oducala na 3x, prvé dva razy sa vôbec nechytal tretíkrát to pochopil hneď a od druhého dňa už fungoval bez plienky, občas sa stalo že ušlo ale nie pravidelne a aj do týždňa bol bez nočnej plienky

majulino
4. aug 2023

Najmladší syn si dal dosť na čas. Odplienkoval sa mesiac pred 3 narodeninami za jeden deň štýlom, že nemá vôbec plienku, chodí len na wc, aj kaká a spí bez plienky 100% bez nehôd

ivangeline
4. aug 2023

Cele leto. ;D Mal 2r. Druha za tyzden. (Ha ha). Treti bude mat coskoro 2r a nechce...... :D

beata_k
4. aug 2023

@petra098 po 2 dnoch lebo bol pripraveny

hennyinnsbruck
4. aug 2023

Za pol dna pochopila .mala 2r a 2mesiace.
Rano som plenu zobrala ,cikala do nohaviciek,revala ze chce plenu 🙈ukazala som jej kde je serblik a od toho poobedia bola sucha.

tamvtme
4. aug 2023

4 dni....nikam som sa neponahlala, pockala som,kymbude dieta pripravene....mala 2 a pol roka

majlo1234
4. aug 2023

@ivangeline som rada, ze nie sme v tom dlhom oducani sami😄

andreatytler
5. aug 2023

@petra098 Po 6 hodinach, ale nikdy sa nepytal. Iba oznamil a isiel to urobit sam.
Rano som nedala plienku a vysvetlila ze odteraz moze robit pupu a pipi do nocnika. Asi okolo 17:00 po 4 pocuranych nohaviciach zacal chodit na nocnik. Mal 2.5 roka.
Na noc som dala plienku prec ked bola 5 dni po sebe plienka rano sucha... asi o 3-4 mesiace neskor.