Dobry vecer.
Prosim Vas ako odnaucim 2,8r dieta od dudla?
Ide do skolky co chvilka. A rada by som aby mal aspon na ten vecerny spanok dudel ( cez den ho ani nepýta , ked ano , poviem , ze neviem kde je a koniec temy ) 😄
Ale teda na ten spanok asi to bude horsie. Dudkuje ked zaspava. On zaspava sam
@mama4444 tiež som syna odnaucila v podobnom veku. On mal dudlov neurekom. Niektoré sa mu podarilo rozkusat, tak som vždy povedala,ze ho musí dať do koša. Potom 2 záhadne zmizli a posledným som pomohla ja. Trosku som ich narezala a keďže on rád spinka v plysovymi hračkami a rad im cumle poziciaval, povedala som,že to urobil vlk... A večer keď už bol bez dudla sme si povedali co sa stalo, pochopil a už nepýtal.
Naša mala rok aj niečo, kúpila som jej hračku a povedala ze to je ale hracka pre veľké deti a tie nemôžu nosiť dudku, slahla do koša a bolo po dudke. Prvý večer pomrnčala pri zaspavani potom už si ani nespomenula.
Za 2 týždne ma 3r a na uspávanie ma, netuším ako od naučiť, keďže sa ním ukludnuje
Keď mal syn dva roky, dal na okno pre Mikuláša, vymenil za balíček.Skuste dať pod strom, že Ježiško zoberie a nechá hračku.
MY sme boli u zubára, on sa hneď na to opýtal. A povedal,že už by aj stačilo. Takže som mala výhovorku.
@nikha2809 toto skúsim, lebo 25 ma narodky, tak aby mal motivaciu🤣🤭
@mama4444 idu vianoce nejak pomitovat nech da jeziskovi (my sme týždeň pred nástupom do MŠ začiatom septembra odnaucili) ked mala 2.5r som povedala ze jezisko.na kamióne donesie 🤣 a stale nedoniesol a to ma uz 5.5r dva týždne si pytala ale potom preslo jedna noc bola kriticka po mesiaci ze som mala chut jej dat ale dali sme to bez...ak raz zoberete uz nedavajte to iste bude aj s plienkou ;) tak ako pisu mamicky nejak odputat pozornosť na inu temu pri otázke ohladom dudla
Nas ho raz vecer zasantrocil, po polhodinovom hladani sme to vzdali, Sice si robil v postielke diskoteku do desiatej ale nakoniec zaspal. Na druhy den sa dudel nasiel ale uz sme ho nedali. Asi 3 dni trvalo, kym sa s tym zmieril a jeho diskoteky uz boli len 15 minutove, po tyzdni ziadne, lahol a zaspal. (diskoteky v tom zmysle, ze si vykladal, spieval, tancoval v postielke, ale neplakal)
@mama4444 My sme oducali 3.5 rocneho ktory miloval svoj cumel na spanie.
Kupili sme striekacie pistole a ja a muz sme mu ukazali ako sa s nimi striekame na zahrade. Okamzite sa chcel striekat aj on. Vtedy sme mu vysvetlili ze tuto hru mozu hrat len velky ludia co nemaju cumel a ze ak bude spat bez cumla, moze na druhy den hrat tu hru s nami. V noci mal este slabu chvilku a vravel ze nechce hrat tu hru a ze chce radsej cumel, ale odhovorili sme ho a dal to. Trvalo mu asi 2 tyzdne kym na cumel zabudol.
Moja mala cca 3,5 roka možno aj trošku viac, duel už mala len na spanie. Chodila už do škôlky a bývala často chorá, tak som jej povedala že pani doktorka dudlik zakázala lebo to kôli nemu býva toľko chora
Takto je to tazko. Moj sice bol nauceny ze len na spanie od malička.
Len ozaj vynimocne -chorba, zubky-ze si vzal aj cez den. Ale on automaticky ked sa zobudil nechal cumel na vankusiku.
A mohol mat cca ako teraz tvoj. Ze sme boli u babky a tam ho “stratil”. Lebo ho vzal medzi hračky… a uz sa nenasiel. Tak… nemal vobec.
Ono radsej rovno vziat. Lebo potom bude chciet aj cez obed na spanie-aby zaspal v skolke a to moze byt problem. Cumel v skolke nie vsade toleruju.
@mama4444 no mne sa jeden večer stalo, že ho nechcel dať do pusy a iba sa s ním hral! Tak mu hovorím, že už ho ani nepotrebuješ, ved už si veľký chlapec, dáme ho na poličku? Tak sam súhlasil, na druhý deň ho ešte pýtal, ale to už som mu povedala, že keď ho včera nechcel, tak som ho dala smetiarom, pokrčil plecami otočil sa nabok a zaspal 😂! Inak tiež som mala z toho hrôzu, ale išlo to celkom ľahko, mal vtedy tuším dva a pol roka, možno menej! Pri staršej som ho musela proste už len schovať, mala už po 3.narodeninach, chodila do škôlky ale dudel musel byť na nočný spánok, tak som ho proste schovala a nedala, tri noci mrncala ale zvykla si
Moj ho mal tiez dlho iba na spanie a 2 mesiace pred 3 narodeninami (boli sme na navsteve u krstných) sa herec rozhodol, ze tam zostava spinkat (1x v zivote bezomna). Ani za svet domov, tak sme ho tam nechali (ani dudel, ani flasku, ani pyzamo, kefku) a v pohode to zvladol 😁 odvtedy dudel nedostal, aj ked sem tam si spomenie...
Zobrať a nedať..my sme povedali,že sme ho zabudli u babky.. pýtala si ho dlho,aj mesiac,ale zvykla si aj bez neho..síce bolo zaspávanie dlhšie,ale zaspala
@mama4444 no my máme 18 mesačnú
A zobrala som a a nedala
Pýtala ale nejako som na to nereagovala.a zabudla
Tiež zaspáva sama