Odnaučenie 23 mesačného drobca od plienok

smajlik082
12. aug 2021

👋 Mamičky viete mi poradiť ako najľahšie a hlavne efektívne odnaučiť drobca ( 23m) od plienok? 🙏🏻 My sme s tým začali mesiac dozadu (ale dostali sme Rotavírus, skončili v nemocnici - čiže celé odnaúčanie išlo bokom a boli opäť celé dni plienky) a teraz, už keď sme fit tak by som ho to najradšej naučila 🙏🏻 Problém ten, že mi na nočníku či wc nechce už vôbec sedieť a začínam byt z toho “zúfalá matka” 😂 🤦🏼‍♀️ Ďakujem

sona96
12. aug 2021

@smajlik082 kedy ste boli v nemocnici? Podľa mňa potrebuje ešte čas, aby tú traumu spracoval a potom môžte začať riešiť plienky.

smajlik082
autor
12. aug 2021

@sona96 minulý víkend sme sa vrátili odtiaľ. Tiež ma napadlo počkať ešte chvíľku ale keď už som na ňom videla že je “späť” to živé a hravé dieta tak som to skúsila. 💁🏼‍♀️

nina19833
12. aug 2021

Daj mu len viac času. Ten pobyt v nemocnici mu zrejme nespravil dobre, tak mu daj ešte nejaký čas. To ste doma ešte len chvíľu. Detičky vnímajú nemocnice a celkovo pobyt niekde mimo domu inak ako my.

evkamotka
12. aug 2021

Skusala som to u starsieho v rovnakom veku a bola to morda. Dala som mu par mesiacov cas a v 2.5r sme dominali plienky, nové nekupili. Ukazali obal ze uz nie su a od toho dna chodil na wc (nie nocnik). Uplne plynule, bez nervov, opiciek, odmien. Este 2 tyzdne mal kde tu nechodu ale úplne ok. Odporucam pockat.

asia83
12. aug 2021

@smajlik082 Vojdite mu do mozgu a urýchlite mu proces ovládania svojich vylučovacích potrieb. Náš má 2 roky a mesiac, čochvíľa. Má plienky. Vnímam ho, ako postupne napreduje, ale na nočník to ešte nie je. Nenútim ho pochopiť čo ešte nechápe. No vám veľa šťastia prajem. Hlavne vášmu synovi…