Ahojte
Ja by som sa rada spytala odkedy ste zacali davat babatku kozmetiku ? Sampon mydielko a nejaky krem? My zatial pouzivame iba olej do vody ale uz by som chcela zacat pouzivat aj nieco vonavejsie ale zas jasneze nie vela. Maly ma 7 tyzdnou.
Ritku by som s mydlom. Mojho, ked som neumyla s mydlom, tak od toho zlteho kaka mal az kozu zltu. Musela som potom olejovym tamponom vytierat kozu, stehna 😂 takze na dupu mydlo. Zvysok nic. Ozaj nic vonave, ani hydratacne nepotrebuje, pokial nema tazkosti ako ekzem, atd.
2.5r len cista voda. Nema suchu pokozku tak ani nicim nenatieram.
Dvojrocnej umývam mydlom len zadok a ruky, alebo teda nejakú prípadnú špinu, na obyčajné kúpanie len čistá voda. Aj vlasy jej umývam len čistou vodou a nemá ich vôbec mastné, samé sa dokážu čistiť. Takže pokiaľ nemá žiadne problémy, vôbec nie je dôvod špekulovať s kozmetikou.
@sasa2810 starsi si do dvoch rokov vystacil s obycajnym tuhym bupi mydlom, sampon nepotreboval, vlaskov mal malo. mladsi zatial tiez. detsku jemnu pokozku nepotrebujes drazdit, vysusovat, potom premastovat ...a teda 7 tyzdnov je naozaj prilis skoro davat olejceky, peny, sampony, naozaj uplne zbytocne, na ritku staci mydlo a na ostatne voda.
Dcéra bude mat 20 mesiacov a okrem šampónu Hipp nepouzivame ziadnu kozmetiku a ani nie je treba. Umyvame mydlom len ruky, keď príde z vonku, alebo niečo spinave chyti(napr topánku a pod)
Pouzivam iba welleda mydlo (aj to az ked mala par mesiacov. Obcas jej s tym umyjem vlasy. Olej od mala iba kokosovy.
Dcer m 3 r a nic nepouzivame,vodu a sampon,mydlo na ruky
Ak ma OK pokožku tak fakt nepotrebuje a bud rada, ze nepotrebuje.