Chcela by som sa vás spýtať odkedy váše deti vydržali dlhšie v kočíku a mohli ste isť už s nimi v pohode do obchodu alebo dlhšiu prechádzku?
Moja od hneď zbožňovala kočík
@anushka123 asi od 10m ked zacal sam sedieť
Od narodenia 😊😂
Starsi nikdy 😅
@anushka123 moj maly odjakziva vydrzi dlho v kociku pokial kracame, odparkovany a mama na kave to mozem snivat 🤷♀️ je to velmi individualne
to je individualne, uvidiš podla tvojho dietata. Moja ma rok a pol a vydrži max 20 minut. Aj ako mala tam furt pištala. RAdšej chcela byť na rukach
@anushka123 od narodenia doteraz (ma takmer 9mes.) travi v kociku drvivu vacsinu dna, kedze spava len na balkone vonku. aj starsia dcera bola rovnaka. ja mam obe deti vyslovene kocikove, neznasali nosice
@anushka123 odkedy bude sediet/ alebo aspon v polosede (vajce nastoknute na konstrukciu). Tam sa to lame a zistis. Moj mi nechcel lezat ako mumia v kociari, ale ked zistil, ze ho vozim a on pozera na svet pred seba - parada. Od 5. mes cca. 🙂👍 vyckaj a uvidis. 🤞
Od narodenia sme sa prechadzali 4 hodiny vonku. Pekne prespinkal. 🙂
Od narodenia
Odkedy mohol jest, chrumka nas casto zachrani😃inak nechce byt priputany nikde
Moja má len pár týždňov, ale v kočíku vydrží max. 30 minút bez revu - čiže stíham vybaviť aspoň potraviny. Chvalabohu za človeka, ktorý vymyslel nosič, v ktorom vydrží aj tri hodiny, inak by som sa von nedostala. 😀
Syn asi od roka a dcéra od narodenia.
Starsi kocikovy, mladsi ani za svet. Zbozne dufam, ze ked sa posadi, ze sa mu zapaci kocik a nosic ritualne spalim 😁
prvy syn aj 5 hodin, druhy hodinu az dve, treti ani minutu 😀 je to velmi individualne, zalezi od dietatka.. treti syn bol refluxovy, preto nevydrzal ani chvilu