Ahojte, chcem sa opýtať, maly ma 6 a pol mesiaca a začína sa v noci každú chvíľu budiť. Predtým spal aj 3 hodiny vkuse, teraz nehrozí. Keď sa zobudí, kojime sa, ale ja už veľa mliečka nemám. Idu mu aj zúbky, aj preto asi vstáva tak často. Ide o to, že by som ho už nechcela kojiť v noci, myslím, že sa nenapadá veľa zomna. Cez deň už príkrm, čiže by som ho chcela odstaviť, od začiatku bojujeme s kojenim.Chcem sa opýtať, ak by som mu dávala nutrilon v noci, mam ho dat aj odgrgnut? Lebo teraz pekne zaspí po na kojeni, teda no pekne... Neprebudi sa úplne, čiže za drieme. Ale ak by som mu dala um, neviem ako to urobiť, grgnutim ho len zobudím. Ako to robíte vy? Ďakujem.
@jaja23 no ja by som s tym um zbytocne neriskovala. Ma pol roka, takze si estelen zvyka na prikrmy a teraz mu chces zasiahnut do travenia este zmenou na um. Ved ked ti pekne zaspinka, asi je spokojny. Podla mna to nechaj na prirodu a neodstavuj ho umelo, moze mu to rozhadzat travenie.
Moj papa nutrilon ale odgrgne si fakt len sem tam. Zas krstňatko si grclo stale ked dopapalo. Ono je to individualne velmi. Moj je lenivy na grcnutie a ani potom nezvracia ani nic...
@lindusss2016 ja ho prikrmujem od narodenia nutrilonom, to som nenapisala, takze ho papa aj cez den..len v noci sme sa cisto kojili doteraz
@jaja23 aha, tak to je rozdiel. No, zalezi asi podla toho, kolko mliecka v noci vypije, ak si len cucne, tak ho nedavaj odgrgnut. Ak by vypil nejak fakt vela, tak ho skus dat radsej
@mamickadusicka a keď sa mojmu nechce grcnut ? Pochodujem s nim, dam na bruško lahnut po napapani a moj špunťo nič ? Teraz mi povedzte, ako mam docielit aby sa mu odgrglo ...
@jaja23 ahoj ja som davala nutrilon v noci od cca 7m a nedavala som maleho odgrgnut, vybrala som ho z postielky, napapal sa a vlozila som ho spat do postielky...on sa napapal a hned zaspinkal tak uz som ho nechcela trapit a hlavne ked som to aj skusala tak sa akurat tak nervacil lebo on chcel proste spat....ale celkovo aj ked som kojila v noci on si malokedy odgrgol, pre neho to bolo skor narusanie spanku 😉