Od ktorého týždňa ste začali bábätko kúpať mydlom a šampónom?

motogirl699
25. okt 2022

Od kolkateho dňa/týždňa/mesiaca ste začali pri kúpaní bábätka používať mydlo/šampón?

marzuz89
25. okt 2022

@motogirl699 prveho pol roka minimalne babatko sprchac ani sampon nepotrebuje 🙂

minesasubu
25. okt 2022

My sme zacali okolo 3 mesiaca davat par krat do tyzdna mydlo na vlasky detske nakolko ma mliečnu chrastu , do pol roka sa nema davat nic ale muz kedze kupe on mu umýva zadok mydlom a obcas mu prebehne nohy a ruky , kupeme kazdy den a doktorka vravela ze ma pokožku fajnovu čiže zalezi od babetka jeho pokožky a ptm aj aku mate doma vodu my mu davame normálu z kohútika do vanicky 🙂 myslim tvrdosť vody

matkahelka
25. okt 2022

@motogirl699 po roku pri starsej dcete. mladsia ma 10 mes.a kupeme stale len v cistej vode. mna vystrihali aj v porodnici, aj moja pediatricka, ze cim neskor s chemiou zacnem, tym lepsie pre dieta. neumyvat mydlom, nenatierat kadejakymi olejcekmi

bubobubo29
25. okt 2022

@motogirl699 od narodenia pouzivam kvapku sebamedu detsku emulziu a od tej istej znacky aj telove mlieko

marianarem
25. okt 2022

@motogirl699 Sampon sme pouzivali uz ked bol malinke babatko, mal tu mliecnu chrastu, tak to bol specialny sampon proti nej. Telo umyvam iba vodou doteraz, ma necele 3 roky. Obcas si da penu do kupela. Zadok mu ale umyvame mydlom od narodenia.

veronika3110
25. okt 2022

@motogirl699 od narodenia používam umývací gél a šampón z Dm pre bábätka

zuzuliatko18
25. okt 2022

Do roka nic, sem tam par kvapiek detskeho oleja do kupela na radu lekarky (Mal suchsiu polozku)

bagre
25. okt 2022

@motogirl699 neviem to takto povedať - vtedy keď som mala pocit že to už potrebujú, resp. keď sa mi zdalo že nie sú deti umyté len vo vode dostatočne. Čiže ak bolo dieťa vlasaté, vonku hic a po umytí vodou to nebolo ono, dala som minimum šampónu. Celé telo som umyla mydlom veľmi zriedkavo, ale zadok áno

titla
25. okt 2022

Babetku som umyvala cistou vodou, mydlom len zakakanu ritku. Sampon a mydlo som zacala pouzivat od roka a pol, ked objavil caro pieskoviska, hliny, ...

ema229
25. okt 2022

@motogirl699 od narodenia kvapku hipp

laura164
25. okt 2022

Od narodenia linolu alebo balneum

jaskolka
25. okt 2022

Mydlom zadoček asi od 3 mesiacov, šampón u Syna cca v 7 mesiacoch, keď už mal riadne vlásky a stalo sa, že sa spotil, alebo si jednoducho zacapkal ich, začínal sam papať a trebárs mal v ruke chlieb s maslom a potom rukami si capol do vlasov.
Dcera ma 5 mesiacov, ale akosi jej tie vlásky ešte moc nerastú 😆😆,takze niet čo umývať, čiže len to mydlo na ritku

yanni
25. okt 2022

V dvoch rokoch. Pokym sa dieta nejak extremne nepoti, nema kozne problemy, tak staci len cista voda. A ano, aj na "spinu zazratu".

veroonr
25. okt 2022

@motogirl699 cca od 1,5-2r prirodnym samponom a sprchacom, ako babatku len jemnu prirodnu olejovu emulziu do kupela od Tuli a tuli, ta fantasticky zmakci vodu. A aj olejcek na zadocek od nich, ziadne sudokremy...

bluka2
25. okt 2022

A nemáš tam možnosť, od ktorého roka? 😂

nika23t
26. okt 2022

@motogirl699 asi od 2.mesiaca som začala používať mydlo. Dcérka má aj dlhšie vlásky, tak čistá voda nestačila. Dávam len kvapku, rozpenim a umyjem. Aj rúčky, nôžky, zadok. S čistou vodou len niekedy,z času na čas.